Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιός γράφει τις απειλές για φόλες στις γάτες???

0

gates-foles-filadelfeiaΔημοσιεύουμε αυτούσιο το δημοσίευμα του adespoto.gr και τα συμπεράσματα δικά σας:

Η κυρία Στέλλα Κ. επικοινώνησε με το adespoto.gr για να μας καταγγείλει την αδιαφορία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που δεν έχει απαντήσει στην επιστολή της, σχετικά με απειλές που δέχεται για αδέσποτες γάτες.

 ”Το σημείωμα της φωτογραφίας το βρήκα σε μία από τις δύο γατοαποικίες που φροντίζω το καλοκαίρι.

 Αναφέρει: Αγαπητοί φιλόζωοι, πάρτε τις γάτες στην αυλή σας γιατί θα τις φολιάσω καιπιστολη

θα είστε εσείς δολοφόνοι. Ο ιδιοκτήτης Γ…. &  Κ……

  Να σημειώσω ότι σχεδόν όλα τα γατάκια που φροντίζουμε με τον σύζυγό μου είναι στειρωμένα ( 1 θηλυκό και 4 αρσενικά έχουν απομείνει αστείρωτα, κι αυτό γιατί είναι δύσκολο να πιαστούν), αποπαρασιτωμένα , σιτίζονται μόνο με ξηρά τροφή και τους παρέχεται κάθε ιατρική περίθαλψη που μπορεί  να χρειαστούν.

 Προωθούμε όσο μπορούμε τα πιο ήμερα για υιοθεσίες, δυστυχώς δεν καταφέρνουμε με όλα γιατί κάποια τα  χάνουμε είτε από αυτοκίνητα, είτε από δηλητήρια.. Όλα αυτά πληρώνονται από την δική μας τσέπη  και η μόνη στήριξη που έχουμε είναι αυτή του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας που βοηθά σε κάποιες στειρώσεις ή τυχόν άλλα χειρουργεία.

 Ο Δήμος κωφεύει… Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η επιστολή μου έχει παέι στο γραφείο δημάρχου από  τον Σεπτέμβριο του 2012.

 Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν μέσα σε 50 μέρες σύμφωνα με τον νόμο, την άλλη βδομάδα πάνε  5 μήνες χωρίς απάντηση… 

Το μόνο που μένει να κάνει είναι να πάρω εισαγγελική παραγγελία”.

 Η κυρία Στέλλα απευθύνθηκε και στο αστυνομικό τμήμα όπου αν και ένας αστυνομικός είχε την προθυμία να βοηθήσει, ο άλλος αξιωματικός ήταν ειρωνικός και δεν συνεργαζόταν.

 Η κυρία αυτή όπως δεκάδες άλλοι πολίτες αναλαμβάνουν το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έργο των Δήμων, στειρώνοντας αδέσποτα από την τσέπη τους για να μην πολλαπλασιάζονται. Και παρόλα αυτά δέχονται απειλές από άνανδρους που υπογράφουν ανώνυμα και απειλούν για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πράξεις. Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Η αστυνομία οφείλει να ψάξει και να συλλάβει τον ‘‘μάγκα” που όπως φαίνεται απ τα γράμματα είναι και ηλικιωμένος και θα πρεπε να ντρέπεται. Γιατί οι ηλικιωμένοι, που πρέπει να σεβόμαστε, πρέπει να διδάσκουν τον σεβασμό, το ήθος και την αγάπη και όχι να απειλούν για…φόλες.

 Ο δολοφόνος θα είσαι μόνο ΕΣΥ που θα ρίξεις τη φόλα και που ελπίζουμε να πας για πολλά χρόνια φυλακή, γιατί κάποιος θα σε δει, δεν μπορεί.

Δείτε την επιστολή προς τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας:

epistoli

Προηγούμενο άρθρο“Ελλάδας” Κλοπές για… γέλια και για κλάματα!
Επόμενο άρθροΜ.Μαυροζαχαράκης: “Το τέλος του καπιταλισμού του Ρήνου και οι εσωτερικές ρωγμές της γερμανικής ηγεμονίας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.