Με “αργία” απειλείται Δήμαρχος της Αττικής…

0

dimotika-telhΣτο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής θα κριθεί αν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου θα τεθεί ή όχι σε αργία «για σοβαρή παράβαση καθήκοντος», σχετικά με την υπόθεση του καθορισμού των δημοτικών τελών.

Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ αφορά στη μη είσπραξη του δημοτικού φόρου στην Παλαιά Πεντέλη, σύμφωνα με τους συντελεστές που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά με χαμηλότερους συντελεστές. Η καταγγελία στην Περιφέρεια Αττικής έγινε από τους δημοτικούς συμβούλους Μανώλη Γραφάκο (ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ), Αντώνη Φειδοπιάστη (ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ) και τον ανεξάρτητο Λεωνίδα Λάζο, οι

Δημήτρης Στεργίου Δήμαρχος Πεντέλης
Δημήτρης Στεργίου
Δήμαρχος Πεντέλης

οποίοι επικαλούνται «απώλεια εσόδων για τον Δήμο».

Με απόφαση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο πειθαρχικός

φάκελος του δημάρχου παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του άρθρου 234 του νόμου 3852/2010, προκειμένου αυτό να γνωμοδοτήσει υπέρ ή όχι της θέσης του σε αργία για «σοβαρή παράβαση καθήκοντος».

Προηγούμενο άρθρο“Το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας εκπέμπει SOS”! (2ο Μέρος-video)
Επόμενο άρθροHμέρα σκέψης από την Κ.Ε. Παλαιών Προσκόπων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.