Νίκη για Σ.Ο.Ν.Φ…

0

Εκτός έδρας νίκη επί του ΣΜΣ Ελευσίνας σημείωσε ο ΣΟΝΦ την Κυριακή 27 Γενάρη στον 3ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Α Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε υπέρ του ΣΟΝΦ με δραματικό τρόπο καθώς στη γυναικεία σκακιέρα η ισχυρή παίχτρια της Ελευσίνας μηδενίστηκε μετά τη 2η  κίνησή της καθώς ήχησε το κινητό της! Τερζιδάκη Αλεξάνδρα – Σερετάκη Ντίνα 0-1. Κακή στιγμή για την Ελευσίνα και πολύτιμος πόντος για την ομάδα μας πολύ νωρίς. Το σκορ ανέβασε σε 2-0 η Μαρίνα Φαραντούρη με εύκολη νίκη επί της Φωτεινής Αντωνίου, ενώ και η Ελένη Μπαλάσκα μετά από λίγο επίσης έφερε πόντο στο ΣΟΝΦ. Για άλλη μια φορά η νίκη του ΣΟΝΦ έχει την υπογραφή των κοριτσιών μας!

Στις νεανικές σκακιέρες ο Γιώργος Καλογριδάκης μετέτρεψε σε νίκη ελαφρό πλεονέκτημα που έβγαλε από το άνοιγμα χωρίς μεγάλες δυσκολίες, ο Δημήτρης Κλειδαράς πάλεψε αλλά έχασε καθαρά από τον εμπειρότερο Σταμάτη Πέππα, ενώ στο «ντέρμπι» της 9ης σκακιέρας (<16) ο Θοδωρής Καλογριδάκης αφού χειρίστηκε μάλλον υπερβολικά το άνοιγμα, βρέθηκε να αμύνεται σε ένα φινάλε που είχε κομμάτι για 4 πιόνια και τελικά έχασε από τον Κουσκούτη.

Στις ανδρικές σκακιέρες τα αποτελέσματα ήταν μοιρασμένα: Καθαρή νίκη του Δημήτρη Βαζελάκη  επί του Σβερκούνου στην 4η , σε εμφανώς κακή μέρα ο Λουκάς Κονιστής έχασε από τον Σούκο. Τον πόντο της νίκης σημείωσε ο Σερετάκης επί του Τεπελένη σε μια περίπλοκη παρτίδα με θεωρητικό ενδιαφέρον. Τελευταία παρτίδα μέχρι αργά το μεσημέρι έμεινε η αναμέτρηση στην 1η σκακιέρα μεταξύ του Νίκου Μπαλάσκα και του Στάθη Γαζή. Ο αρχηγός του ΣΟΝΦ αμύνθηκε ευρηματικά σε δύσκολη θέση, και εκεί που φαινόταν ότι έχει σοβαρές δυνατότητες να αποσπάσει την ισοπαλία κάνει ένα σοβαρό λάθος και χάνει την παρτίδα! Έτσι δεν έσπασε η ιδιότυπη «παράδοση» που θέλει στις παρτίδες των δύο αυτών παικτών να κερδίζουν πάντα τα λευκά, ούτε και έγινε δυνατό να σημειωθεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα σκορ ευρύτερο από 6-4.

Μετά τον 3ο γύρο το Αιγάλεω προπορεύεται με 6 βαθμούς και ακολουθούν Πανελλήνιος 5, ΣΟΝΦ και Καλλιθέα με 4, ΦΟΝ Ηρακλείου 3, Γλυφάδα, Κορωπί και Παπάγου με 2, Χαλάνδρι και Ελευσίνα με 1 βαθμό. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να είναι οριακά και έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη βαθμολογία. Την ερχόμενη Κυριακή ο ΣΟΝΦ υποδέχεται το Χαλάνδρι για τον 4ο γύρο.

Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας ο ΣΟΝΦ Α’ νίκησε τον Πανελλήνιο και ο ΣΟΝΦ Β’ έχασε από την Καλλιθέα.

Προηγούμενο άρθροΦ.Τ. Αγίου Ιωάννη Ν.Φ: Εκπληκτική η «Βραδιά Ελληνικού παραδοσιακού τραγουδιού»! (video+photos)
Επόμενο άρθροΔήμητρα Νικολοπούλου: “ΛΥΚΕ , ΛΥΚΕ είσαι εδώ;”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.