Νέες προσλήψεις με πεντάμηνες συμβάσεις…

0

proslipsisΣε προσλήψεις 309 ατόμων με πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρά η Περιφέρεια Αττικής (Συμπράττων Φορέας) με τον Όμιλο «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» (Δικαιούχος Φορέας) και με την ΜΚΟ Αντίρροπον (Δικαιούχος Φορέας), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής». Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται με ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

– Σε ό,τι αφορά τις θέσεις σε συνεργασία με τον Όμιλο Νέοι Ορίζοντες Φιλίας :

Ολόκληρη η προκήρυξη (με τις ειδικότητες) βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου Φορέα www.nhof.eu,στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής www.patt.gov.gr.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:

α)στην ιστοσελίδατου Δικαιούχου(www.nhof.eu)

β)στην ιστοσελίδα του Ε.Π.«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»(www.epanad.gov.gr) και

γ)στηνιστοσελίδατουΑ.Σ.Ε.Π.(www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει από 28 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στην ακόλουθη διεύθυνση:

Αίθουσα ΙΩΝΙΑ, Λεωφόρος Κων/νου Καραμανλή 18 (δίπλα στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης), ώρες 10.00-14.00, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΜΙΛΟΣ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΦΙΛΙΑΣ» (Για Π.Ε Τομέα Πειραιά), Τ.Θ 70822, Τ.Κ 166 05, Βούλα, υπόψη κας Παπάζογλου Ειρήνης, (τηλ. επικοινωνίας: 210 9657957). Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2109657957

Στον παρακάτω πίνακα αναφέρεται ο αριθμός θέσεων που προκύπτουν ανά περιφερειακή ενότητα:

Περιφερειακή Ενότητα Αριθμός Θέσεων ανά Συμπράττοντα Φορέα.

Ανατολική Αττική Περιφέρεια Αττικής (30 άτομα)Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (15 άτομα)

Δυτικός Τομέας Περιφέρεια Αττικής (35 άτομα)

Βόρειος Τομέας Περιφέρεια Αττικής (16 άτομα)

Νότιος Τομέας Περιφέρεια Αττικής (25 άτομα)Δήμος Γλυφάδας (55 άτομα)

Πειραιάς Περιφέρεια Αττικής (15 άτομα)

Νησιά Περιφέρεια Αττικής (5 άτομα)

– Σε ό,τι αφορά τις θέσεις σε συνεργασία με την ΜΚΟ Αντίρροπον :

Ολόκληρη η προκήρυξη (με τις ειδικότητες) βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής www.patt.gov.gr.

 

Προηγούμενο άρθροΔήμητρα Νικολοπούλου: “ΛΥΚΕ , ΛΥΚΕ είσαι εδώ;”…
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο-Live: Δείτε σε Μαγνητοσκόπηση(με εικόνα & ήχο) την “καταψήφιση” του Προϋπολογισμού 2013!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.