ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ.: “Παιχνιδάκια Απαρτίας”… Στέρησαν από εκατοντάδες δημότες το δικαίωμα στην γνώση!!!

0

Πραγματοποιήθηκε  η επανάληψη του αναβληθέντος (Λόγω μη απαρτίας) Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φ.Χ. την Παρασκευή το απόγευμα στην αίθουσα Μίλτος Κουντουράς 3ο ΕΠΑΛ.

Το διαφορετικό της σημερινής συνεδρίασης ήταν το «σπάσιμο» των δύο μοναδικών θεμάτων της ημερησίας διάταξης σε δύο διαφορετικές συνεδριάσεις!!!

Η 1η συνεδρίαση έγινε με θέμα: “Έγκριση σχεδίου Σύμβασης του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ( Ε.Υ.Δ.Α.Π.) Α.Ε» για την ρύθμιση παλαιών οφειλών και είσπραξη τρεχουσών οφειλών του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος“, στην οποία υπήρχε απαρτία(22 ΔΗΝΟΤΙΚΟΊ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και υπερψηφίστηκε…

Παρόντες: ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ: M.Μπόβος, Γ.Παπακώστας, Π.Κότσιρας,  Ν.Καβακοπούλου, Γ.Καραβίας, Ν.Παπανικολάου, Μ.Χατζηδάκη, Ρ.Σιμιγδαλά, Α.Παϊδας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ:Χ.Τομπούλογλου, Χ.Κοπελούσος. ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΗΣ Λ.Πλάτανος, Ρ.Κοσμά. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Β.Βαλασσάς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ: Γ.Κανταρέλης, Φ.Νικολόπουλος, Π.Λαζαρίδης, Π.Γρετζελιάς, Χ.Δημακόπουλος, Κ.Παπανίκα, Ζ.Χωρινός, Ε.Παπαλουκά.

Η 2η συνεδρίαση έγινε με θέμα: “Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου μας για ένταξη στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» – Λήψη απόφασης για ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης“, στη οποία όπως περιμέναμε αποχώρησαν οι: Χ.Τομπούλογλου, Χ.Κοπελούσος(ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ)και Π.Γρετζελιάς, Χ.Δημακόπουλος, Κ.Παπανίκα, Ζ.Χωρινός, Ε.Παπαλουκά(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ)και Β.Βαλασσάς(ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία, να αναβληθεί η συνεδρίαση και φυσικά Να στερήσουν από εκατοντάδες δημότες της Πόλης μας το δικαίωμα στην γνώση…

Χρόνια Πολλά και εις άλλα, με υγεία!!!!

Προηγούμενο άρθροΕπανάληψη με διπλό(!) Δ.Σ. σήμερα και “δωράκι” 4 διαγραφές δημοτικών συμβούλων!
Επόμενο άρθροΜε όπλα οι δάσκαλοι στα σχολεία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.