Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος: “Πρώτος Μάγκας”!

0

Μεγάλη νίκη με 2-0, η οποία των εδραίωσε στην κορυφή πέτυχε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας στο χθεσινό(05/12) εξ’άναβολής αγώνα με αντίπαλο την Αθηναΐδα και μάλιστα εκτός έδρας…

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Αττάλου. Συνεχής κυκλοφορία της μπάλας, ωραίοι συνδυασμοί, αδιάκοπη πίεση, ισορροπία στις γραμμές υπό τη μαεστρική καθοδήγηση του Γιάννη Βολιώτη, συνέθεσαν ένα έργο που ο ιδανικός τίτλος – προσαρμοσμένος στις καιρικές συνθήκες – θα ήταν “Χορεύοντας στη βροχή”.

Η ποιότητα των παικτών του Άτταλου, συνδυασμένη με αγωνιστικότητα και αγωνιστική πειθαρχία απέναντι στην περιορισμένη σε δεύτερο ρόλο Αθηναΐδα να προσπαθεί όπως-όπως να πάρει ό,τι μπορεί από ένα ματς που γι΄αυτήν έμοιαζε χαμένο από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή (όπου ο ΑΟΝΦ έδειξε τις διαθέσεις του), είναι η κεντρική εικόνα όσων είδαμε σ΄αυτό το ματς.

Και τα δύο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Καραγιάννης (30΄- πλασέ στην κενή εστία, μετά από μαγική ενέργεια του Φέκα και 83΄- υποδειγματικό πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Λεβέντη).

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ : Παπαδόπουλος, Ξύγκος, Χρυσανθακόπουλος, Παπανικολάου, Γκιβίσης, Ράγιας, Μουρτζούκος (68΄Λεβέντης), Καρβούνης, Καραγιάννης (84΄Ντάρλας), Κουβέλης, Φέκας

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Σιδηρόπουλος: “Ο Ασυμβίβαστος της Ροκ…”(Αφιέρωμα+videos)
Επόμενο άρθροΦιλοζωικός Ν.Φ.: Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τους μικρούς μας φίλους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.