Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας το “κατεπείγον” Δημοτικό συμβούλιο!!!(video)

0

Με παρόντες μόνο 11 δημοτικούς συμβούλους από τους 33 (παρόντες: Δήμαρχος Ε.Γαϊτανά, Γ.Παπακώστας,Μ.Μπόβος, Π.Κότσιρας, Ν.Παπανικολάου, Γ.Καραβίας , Α.Παΐδας, Ρ.Σιμιγδαλά, Ν.Καβακοπούλου, Μ.Χατζηδάκη, Π.Λαζαρίδης, Γ.Κανταρέλης)  ήταν φυσιολογικό να αναβληθεί η “κατεπείγον”  συνεδρίαση της Πέμπτης(27/12) με θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου μας για ένταξη στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» – Λήψη απόφασης για ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Ν. 3879/2011) (ΕΠΑΝΑΕΙΣΑΓΩΓΗ)
  2. Έγκριση σχεδίου Σύμβασης του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ( Ε.Υ.Δ.Α.Π.) Α.Ε» για την ρύθμιση παλαιών οφειλών και είσπραξη τρεχουσών οφειλών του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.
  • αναφορικά στο 1ο θέμα η καταληκτική ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 31/12/2012  και
  • αναφορικά στο 2ο κρίνεται αναγκαία η έγκριση σχεδίου σύμβασης για την ρύθμιση οφειλών μεταξύ του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ( Ε.Υ.Δ.Α.Π.) Α.Ε» καθώς το συνολικό ποσό των 442.447,90ευρώ των ληξιπρόθεσμων οφειλών έχει δεσμευτεί αναγκαστικά και η αίτηση ανακοπής της κατάσχεσης έχει απορριφθεί.

Η δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ, λογικά θα ανακοινώσουν επανάληψη του συμβουλίου αύριο Παρασκευή στις 8.30μμ, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι απόντες … θα απουσιάζουν πάλι!!!

Σε νέωτερη ανάρτηση, θα σχολιάσουμε αναλυτικά τα όσα κωμικό-πολιτικάντικα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον δήμο μας και μάλιστα εις βάρος του απλού δημότη…

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=OroR-DvKS-8″ width=”690″ height=”388″]

Προηγούμενο άρθροΜ.Μαυροζαχαράκης: «Αντί Χριστουγεννιάτικης Ευχής, Περί Αστέγων!»
Επόμενο άρθρο35 Χρόνια μετά την αποφοίτηση…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.