Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος: “Στην μοναξιά της κορυφής”!

0

Με σκορ 3-1 επιβλήθηκε ο ΑΟΝΦ της Λαύρας Αργυρούπολης, στο εντός έδρας παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ισοπαλία των άλλων δύο ”συγκατοίκων” στην πρώτη θέση μέχρι χθές, έφερε τον Άτταλο μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιάννη Βολιώτη μπήκε από τη αρχή δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλε το ρυθμό της και προσπαθούσε με πλαγιοκοπήσεις να ανοίξει την άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι είχαν καλή οργάνωση στα μετόπισθεν, αλλά ήταν τελείως ακίνδυνοι επιθετικά.

Αν και οι φάσεις στο πρώτο μέρος δεν ήταν πολλές, ο Άτταλος κατάφερε στο 30′ να βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Χρυσανθακόπουλος από αριστερά, ”έκλεισε” προς τα μέσα και με ωραίο σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη, με το καλημέρα η ομάδα της Φιλαδέλφειας διπλασίασε τα τέρματα της μετά από έξοχη ενέργεια του Καραγιάννη ο οποίος, αφού ”χόρεψε” του κεντρικούς αμυντικούς της Λαύρας με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Κι ενώ το ματς εξελισσόταν σ΄ένα εύκολο απόγευμα, φτάσαμε στο 64′ όπου σε μια επίθεση των φιλοξενουμένων ο Χρυσανθακόπουλος έσπρωξε στην περιοχή τον επιθετικό, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα (ως τελευταίο παίκτη) στον Χρυσανθακόπουλο και…2-1.

Απο κει και μετά το παιχνίδι πήρε φωτιά, ενώ η ομάδα μας, με παίκτη λιγότερο, προσπαθούσε να κρατήσει το σκορ και με αντεπιθέσεις να απειλήσει τους αντιπάλους. Έτσι κύλησε το ματς μέχρι το 88′ όπου σε μία αντεπίθεση ο Καραγιάννης συνεργάστηκε άψογα με το Φέκα και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 3-1.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους παίκτες ειδικά για το διάστημα που μείναμε με έναν λιγότερο, γιατί έδειξαν ξεχωριστό πάθος και θέληση, καθώς, ακόμα και σε στιγμές κόπωσης ή τραυματισμού, συνέχισαν και με σφιγμένα δόντια έβγαλαν το ματς, όπως ο Ξύγκος που απο το 70′ έπαιζε τραυματίας.

Ενδεικτικό δε, του ομαδικού πνεύματος, του άριστου κλίματος και της ξεχωριστής ποιότητας χαρακτήρα που διαθέτουν όλα τα παιδιά, είναι ότι τα γκόλ που πέτυχε η ομάδα τα αφιέρωσαν στον τραυματία Παναγιώτη Γιαννίκη που βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Καρβούνης, Χρυσανθακόπουλος, Ξύγκος, Γκιβίσης, Ράγιας, Παπανικολάου, Γαγάκας (65′ Φέκας), Κιάρι, Μουρτζούκος (50′ Λεβέντης), Καραγιάννης (89′ Κυριακόπουλος).

Προηγούμενο άρθροΆσκηση ετοιμότητας των Εθελοντών Π.Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας(photos)
Επόμενο άρθροΛηστεία στο Lidl ξημερώματα στην Νέα Φιλαδέλφεια!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.