Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx, από τον Εορτασμό και την Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα! (116 Φωτογραφίες)!

0

Με μεγάλη συμμετοχή των δημοτών και χωρίς παρατράγουδα εορτάστηκε στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα το έπος της  28ης Οκτωβρίου.

Από το πρωί της Κυριακής η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας και στην συνέχεια στο Μνημείο Ηρώων Νέας Χαλκηδόνας έγινε η Έπαρση Σημαίας, Επιμνημόσυνη Δέηση,Εκφώνηση πανηγυρικού από την Δήμαρχο, Κατάθεση στεφάνωναπό όλους τους φορείς της πόλης, Τήρηση ενός λεπτού σιγής εις μνήμην των ηρωικώς πεσόντων και Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

  • ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ VIDEO

Στην συνέχεια έγινε η Παρέλαση των Σπουδαστών, Μαθητών Αντιπροσωπείας Εθνικής Αντίστασης, Οδηγών, Προσκόπων και Εθνικών Οργανώσεων, μπροστά από τους επισήμους (πλατεία Πατριάρχου), με αφετηρία τη συμβολή των οδών Δεκελείας και Ελ. Βενιζέλου και τέρμα στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Χατζηγεωργίου…

Το Fx-news.gr όπως κάθε χρόνο, σας παρουσιάζει την εορτή με ένα φωτορεπορτάζ 116 Φωτογραφιών!!!

(Κάντε ΚΛΙΚ πάνω στις Φωτογραφίες για μεγένθυνση)

 

Προηγούμενο άρθροΟι λεηλασίες των ξένων κατακτητών του ’40 και οι ήρωες Έλληνες Αρχαιολόγοι…
Επόμενο άρθροΠρόσκοποι Νέας Φιλαδέλφειας: Με επιτυχία έγινε το Επετειακό Γλέντι τους.(Φωτορεπορτάζ)
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.