Έχεις δικό σου σπίτι?..”Τσίμπα” κι άλλους φόρους…

0

Ακόμη πιο ισχυρό είναι το φοροσόκ που επιφυλάσσουν η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και η τρόικα σε εκατομμύρια μισθωτούς, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, οι νέες φοροεισπρακτικές ρυθμίσεις που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων δεν θα περιοριστούν μόνο στην κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τα προστατευόμενα τέκνα, ούτε στην αυτοτελή φορολόγηση των καθαρών εισοδημάτων των αυτοαπασχολούμενων με συντελεστη 35%.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει κι άλλα μέτρα-φωτιά:

– Θα καταργηθούν όλες οι εκπτώσεις δαπανών από το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων.

– Θα καταργηθούν οι περισσότερες από τις αλλαγές που ισχύουν στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων, με αποτέλεσμα να επιβληθούν φόροι στην ιδιοκατοίκηση και στα επιδόματα των τριτέκνων, των πολύτεκνων, των ανέργων και των χαμηλοσυνταξιούχων.

– Θα εξαλειφθούν όλα τα ειδικά ευνοϊκά φορολογικά καθεστώτα που ισχύουν για χιλιάδες κατοίκους ελληνικών νησιών και παραμεθόριων περιοχών.

Ελεύθερος Τύπος

Προηγούμενο άρθροAthens Flying Week 2012:Μάγεψαν οι ακροβάτες των αιθέρων στο Τατόι! (videos)
Επόμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Με το δεξί στην Πρεμιέρα! (videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.