Δείτε στο Αποκλειστικό Video του Fx©: Δήμαρχος Ε.Γαϊτανά:→ “Ότι είναι Νόμιμο είναι και Ηθικό”, Λεωφορεία 1ου Δημοτικού & άλλα “Γλέντια”!!!

1

Θυμάστε τον αλήστου μνήμης  πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη που μετά το σκάνδαλο του “Βατοπεδίου δήλωσε:   “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”???

Στο αποκλειστικό video του Fx-news.gr από το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (10/09), η συγκεκριμένη δήλωση έγινε από την Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη για να μπορέσει να δικαιολογήσει(?) την ΜΗ πρόθεση της να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της προς το δημοτικό συμβούλιο, για απόλυση τριών συμβούλων της…

Επίσης θα δείτε το εσκεμμένο “μπάχαλο” από την πλευρά της διοίκησης για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών του “πολύπαθου” 1ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας, την έντονη “κοκορομαχία” μεταξύ Δημάρχου, Χάρη Τομπούλογλου και Παντελή Γρετζελιά και άλλα πολλά…

Δείτε σχετικά: √Τι θα γίνει τελικά με την μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού(Σπαθάρη)???

Δ.Φ.Χ.: Πάλι θέμα μίσθωσης λεωφορείων για το 1ο Δημοτικό σχολείο… στο Δ.Σ. της Δευτέρας!!!

“Απολαύστε το video”:

Προηγούμενο άρθροΜικρασιάτες: Δείτε το πρόγραμμα του πολιτιστικού τριήμερου με εκδηλώσεις μνήμης & το νέο Περιοδικό τους!
Επόμενο άρθροΟ Χάρης Τομπούλογλου εκλεγμένος Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.