ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μικρασιάτες: Φωτορεπορτάζ No2 από την παράσταση “Το Παραμύθι χωρίς όνομα”!

Μικρασιάτες: Φωτορεπορτάζ No2 από την παράσταση “Το Παραμύθι χωρίς όνομα”!Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το Παραμύθι χωρίς όνομα”, που συνδιοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» και τη Νεανική Θεατρική Σκηνή Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και παίχτηκε για 3 συνεχόμενες ημέρες. Το ομώνυμο έργο της Πηνελόπης Δέλτα διασκεύασε για το θέατρο ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, ενώ τη μουσική της παράστασης έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις και τα τραγούδια ερμήνευσε ο Λάκης Παππάς.

Πάνω από 400 άτομα κατέκλυζαν κάθε βραδιά το αίθριο του Π.Π.Ι.Ε.Δ., ενώ πολλοί παρακολούθησαν την παράσταση όρθιοι, αφού ο χώρος γέμιζε με θεατές από νωρίς.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κ. Σωτήρης Κοσκολέτος, αφού ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους για τη μαζική τους παρουσία, μεταξύ άλλων ανέφερε : «Πέρυσι, με τη βράβευση της Νεανικής Θεατρικής Σκηνής που απαρτίζεται από τον ανθό της πόλης, από παιδιά της περιοχής, γεννήθηκε μία άλλη ιδέα: Να καταφέρουμε να συνδέσουμε τις δραστηριότητές μας. Εμείς είμαστε ένα προσφυγικό σωματείο Μικρασιατών, με σκοπό τη διατήρηση της παράδοσης και την ανάδειξη του πολιτισμού. Δίπλα μας, μαζί μας, υπάρχει μία ομάδα η οποία πολιτιστικά έχει αναπτύξει ένα σπουδαίο, ένα εξαίρετο έργο. Φέτος, λοιπόν, συνδιοργανώνουμε αυτό που θα παρουσιάσουμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα εκ μέρους του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!