Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΚΟΣ Ο Απόστολος Κόντος, νέος πρόεδρος του Α.Σ. Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας!

Ο Απόστολος Κόντος, νέος πρόεδρος του Α.Σ. Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας!

Ήρθε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ιωνικού, στην οποία Πρόεδρος θα είναι ο Απόστολος Κόντος.

Δείτε το νέο συμβούλιο του «ιστορικού»:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β ΤΑΚΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ,

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΛΛΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ

ΜΕΛΗ  ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  , ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ , ΔΑΝΗΛΟΣ ΝΙΚΟΣ , ΖΩΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΤΣΕΤΚΙΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ,ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ.

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ο  ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ  ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 16.00 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
  •   Ο Ιωνικός ΑΣ θα συμμετάσχει σε Διεθνή Γιορτή Γυμναστικής που θα τελεστεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου στο Περιστέρι ( Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών) Η παραπάνω ημερίδα αναμένεται να φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές –τριες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
  • Το αγωνιστικό Τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής με την  επίβλεψη   της καθηγήτριας κ. Κατερίνας Λινάρδου προετοιμάζεται για το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
  • Τα τμήματα της Γυμναστικής θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους κανονικά όλο τον Ιούνιο (τηλ.επικοινωνίας  Ιωνικού ΑΣ 210 2525815,από 17.00-19.00 καθημερινά)

Η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ συγχαίρει την διοίκηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου ( Σπαθάρη ) διότι μετά το πέρας των εκδηλώσεων τους στο κλειστό γυμναστήριο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου το παρέδωσαν σε άριστη κατάσταση.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Fx-news - Διαβάστε on-line το νέο τεύχος