Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 - 6:17 μμ

Συγκίνηση από τους “Μύθους του Αθλητισμού”, στην παρουσίαση του βιβλίου του Απόστολου Κόντου! (Videos©Φωτορεπορτάζ)

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

Ένας μπασκετμπολίστας ΜΥΘΟΣ.

Ο Φιλαδελφειώτης αθλητής που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στον Ελληνικό μπάσκετ και γενικά στον Ελληνικό αθλητισμό.

Ττην Κυριακή 11 Μαρτίου στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ, ( Νέα Φιλαδέλφεια), ο Απόστολος Κόντος παρουσίασε το βιβλίο με την αυτοβιογραφία του με τίτλο: «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ»…

…και έγινε ΠΑΝΙΚΟΣ!

Το πόσο ασφυκτικά γέμισε μέσα και έξω η αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ. το “απέδειξε” ο συναγερμός πυρασφάλειας του χώρου που άρχισε να “σφυρίζει” ακατάπαυστα, λόγω του μεγάλου συνωστισμού, που δημιούργησε  υψηλές θερμοκρασίες …”παρέα” με τον κλιματισμό της αίθουσας!!!

Οι μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού (“Μύθοι” για τους περισσότερους μας), της πολιτικής, των επιχειρήσεων και ο απλός κόσμος που τίμησαν τον Αποστόλη Κόντο με την παρουσία τους, αποδεικνύουν την Τεράστια παρουσία του στον Αθλητισμό της χώρας μας και όχι μόνο!

Παναγιώτης Γιαννάκης, Κώστας Πολίτης, Τάκης Κορωναίος, Χρήστος Κέφαλος, Βασίλης Γκούμας, Μιχάλης Ρωμανίδης,  Γιώργος Κοκολάκης, Αριστείδης Καμάρας, Μίμης  Παπαϊωάνου, Κώστας Νεστορίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Στέλλιος Μανωλάς, Τάκης Οικονομόπουλος, Στέλιος Λουκανίδης, Μίμης Στεφανίδης, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Τάκης Καραφέσκος, ο επιχειρηματίας και π.Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ήταν λίγες από τις προσωπικότητες που μπορέσαμε να διακρίνουμε…

Φυσικά παρών στην εκδήλωση ήταν ο εμπνευστής και συγγραφέας του βιβλίου, δημοσιογράφος Τάκης Ευσταθίου.

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας διακρίναμε τους : Μπάμπη Μπόβο, Χάρη Τομπούλογλου, Σταύρο  Κόντο, Χρήστο Κοπελούσο, Ρένα Σιμιγδαλά, Χρήστο Δημακόπουλο.

Τον Απόστολο Κόντο τίμησε με την παρουσία του, ο Αρχιμανδρίτης π.π.Παντελεήμονας

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γνωστός Φιλαδελφειώτης δημοσιογράφος Γιώργος Κοντονής.

Τους καλεσμένους προλόγισε η κυρία Έλλη Καρακούλη.

Δείτε την καριέρα του Απόστολου Κόντου στο παρακάτω video όπως παρουσιάστηκε στην εκδήλωση (Fx-news.gr Production), επίσης video με απόσπασμα από την εκδήλωση και φυσικά το  ©Φωτορεπορτάζ :