ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με επιτυχία έγινε η ημερίδα για τα Ναρκωτικά, από την «σχολή Γονέων»...

Με επιτυχία έγινε η ημερίδα για τα Ναρκωτικά, από την «σχολή Γονέων» Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. (Φωτορπορτάζ) Μετά από προσπάθεια ενός σχεδόν έτους, η  σχολή γονέων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας σε συνεργασία με   κλιμάκιο του ΚΕΘΕΑ ( Πρόληψη Εφήβων) διοργάνωσε με επιτυχία την πρώτη Ημερίδα Ενημέρωσης των Γονέων της περιοχής μας.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Η ημερίδα ήταν εκπληκτική και ο είχε ως στόχο στο να ξεχωρίσουν οι γονείς την πραγματικότητα από τον μύθο για τις ναρκωτικές ουσίες και την εξάρτιση.

Επίσης ο εισηγητής αναφέρθηκε αναλυτικά  για το ποιές θεωρούνται εξαρτισιογόνες ουσίες, πέραν των γνωστών κλασσικών ναρκωτικών και  πως οι γονείς μπορούν να υποψιαστούν και να διακρίνουν την χρήση τους .

Πραγματικά  η 1η ημερίδα για τα ναρκωτικά της σχολής Γονέων έδωσε στους Γονείς που το παρακολούθησαν, πήραν  αρκετά «εφόδια» για την πρόληψη του «κακού δαίμονα» των παιδιών μας.

Ελπίζουμε στην επόμενη ημερίδα που θα γίνει να υπάρχουν περισσότεροι Γονείς να την παρακολουθήσουν.

Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Κατωπόδη, τον Γραμματέα Στέφανο Μικρόπουλο και τα μέλη του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία τους.

Δείτε το αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ του Fx-news.grΚάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!