ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Αυτοδιοικητικά Νέα Γιορτή Εργαζομένων Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με σύνθημα: «Αγώνας μαζικός από εδώ και μπρος»!...

Γιορτή Εργαζομένων Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με σύνθημα: «Αγώνας μαζικός από εδώ και μπρος»! (Φωτορεπορτάζ©)
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Με ένα τεράστιο πανό με το σύνθημα «Αγώνας μαζικός από εδώ και μπρος«, στο οποίο αποτυπώνετε  η κρίση υπερχρέωσης και η πολιτική του μνημονίου που έχει εξαθλιώσει τους εργαζόμενους της χώρας μας και έχει στείλει στην ανεργία περισσότερο απο 1.000.000 εργαζομένους …έγινε την Πέμπτη(16/02) στο πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο της Νέας Χαλκηδόνας, η ετήσια γιορτή των εργαζομένων του Δήμου.

Στο βλέμμα όλων των εργαζομένων έβλεπες ξεκάθαρα τον προβληματισμό, την ανασφάλεια και την αγωνία για το αύριο.

Ένα αύριο, το οποίο για κάποιους  ίσως να είναι η ΑΝΕΡΓΙΑ.

Ένα αύριο, με τους μισθούς να έχουν συρικνωθεί τόσο πολύ, που πλέον η λέξη επιβίωση φαντάζει μικρή για να αποτυπώσει την πραγματικότητα.

Δεν θα γράψουμε πολλά για την όμορφη γιορτή που έγινε, παρά ότι από την Δημοτική αρχή παραβρέθηκαν:

Η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη, οι  αντιδήμαρχοι Μπάμπης Μπόβος & Μιχάλης Κουτσάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Κοπελούσος, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Γιώργος Καραβίας o δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τομπούλογλου και η αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Ρένα Σιμιγδαλά.

Δείτε το αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ του Fx-news.gr.

Για μεγένθυση κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην φωτογραφίαΚάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!