Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 - 5:24 πμ

“Ντροπή και Αναβολή”… του Δημοτικού συμβουλίου!

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο(21/12/2011) είχε ειπωθεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Παντελή Γρετζελιά ότι, την επόμενη Τετάρτη(28/12/2011) θα γίνει το επόμενο συμβούλιο.

Όλα καλά μέχρι εδώ…

Σήμερα  Τετάρτη 28/12/2011 και όχι μόνο εμείς, αλλά και οι περισσότεροι  Δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουμε λάβει ούτε πρόσκληση…ούτε τα θέματα…ούτε φυσικά και εισηγήσεις !

(Σύμφωνα όμως με «φιλικά» προς τον πρόεδρο Μ.Μ.Ε., το συμβούλιο θα γινόταν κανονικά σήμερα στις 7.00μμ και μάλιστα ανακοινώθηκαν και τα θέματα…αναλυτικά!!!)

Όλα καλά και μέχρι εδώ…

Πήγαμε στο συμβούλιο…ήρθε στις 6.40μμ ο Πρόεδρος Παντελής Γρετζελιάς….ήρθαν στις 7.00μμ οι κκ. Σ.Κόντος, Ρ.Κοσμά, Σ.Πολίτης, Ι.Καλόστος, Λ.Πλάτανος και όλα ωραία…

Φυσικά αναβλήθηκε το Δ.Σ. λόγω μη απαρτίας…, ο Πρόεδρος κατήγγειλε την Διοίκηση του Δήμου της δικής του παράταξης(…), για προχειρότητα και έλλειψη οργάνωσης , θα ζητήσει να γίνει ένορκη διοικητική εξέταση για τους υπευθύνους που δεν ειδοποίησαν έγκαιρα τους Δημοτικούς συμβούλους για την σημερινή συνεδρίαση (βεβαίως δεν είχε αποσταλεί πρόσκληση με e-mail από το προεδρείο…) και τέλος …..ανάγνωσε επιστολές δημοτικών συμβούλων για την αιτία (μη έγκαιρη πρόσκληση) που δεν είναι στο συμβούλιο !

Πρέπει όμως να εστιάσουμε ότι οι επιστολές που αναγνώστηκαν από τον Πρόεδρο ήταν από δημοτικούς συμβούλους , “προσκείμενους” σε εκείνον…

Τέλος πάντων ανακοινώθηκε το επόμενο συμβούλιο που θα γίνει του χρόνου…στις 04/01/2012 και ώρα 7.00μμ…!

Καλή σας Χρονιά και Χρόνια Πολλά…!

Δείτε το video από την Live μετάδοση του Fx-news.gr WebTv

 

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!