Ενιαίος Φορέας Δράσεων Δ.Ν.Φ.: «Έχω προνόμιο»!

0
476

Ο Ενιαίος Φορέας Δράσεων του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας είναι το νομικό πρόσωπο του Δήμου μας που έχει αναλάβει να διαχειρίζεται τα προγράμματα που αφορούν την Προσχολική Αγωγή, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την Τρίτη Ηλικία στην πόλη μας. Στις δραστηριότητες  του τομέα ευθύνης του, συμμετέχουν εκατοντάδες οικογένειες. Θεωρώντας ότι είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες και ταυτόχρονα τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα καθιερώνουμε από το 2012 το πρόγραμμα  «έχω προνόμιο».

Α. Στο πρόγραμμα «έχω προνόμιο» μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοχοι της ειδικής κάρτας συμμετέχοντος στις δραστηριότητες του Ενιαίου Φορέα Δράσεων Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας.

Β. Στο πρόγραμμα «έχω προνόμιο» έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών και εδρεύουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Γ. Κάθε επιχείρηση ορίζει ένα ποσοστό έκπτωσης (με ελάχιστο το 10%) επί της τιμής λιανικής, που αποτελεί προνόμιο για τους συμμετέχοντες στις δραστηριότητες του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.

Δ. Η έκπτωση θα γίνεται με την επίδειξη της ειδικής κάρτας πριν την έκδοση του σχετικού παραστατικού.

Πιστεύουμε ότι με την πρωτοβουλία αυτή μπορούμε να επιτύχουμε:

Α. Την ανταποδοτικότητα στη συνδρομή που επιβάλλεται να καταβάλουν οι συμπολίτες μας για τη συμμετοχή τους στις δράσεις του Ενιαίου Φορέα.

Β. Την ενίσχυση της τοπικής αγοράς που κατά το πλείστον αφορά συμπολίτες μας επιχειρηματίες, που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Γ. Την ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης μεταξύ όλων των συμπολιτών μας, σε αυτή την άσχημη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουμε.

Πιστεύουμε ότι αν κινηθούμε στο πνεύμα αυτό, όλοι μαζί, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί. Και ο Δήμος μας μπορεί να φέρει κοντά όλους εμάς που δοκιμαζόμαστε.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος

Νίκος Παπανικολάου

Για συμμετοχή της επιχείρησής σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα

213 2026350 – 213 2026313

Προηγούμενο άρθροΔεν γιορτάζουν Χριστούγεννα στην Νέα Χαλκηδόνα…?
Επόμενο άρθροΔολάριο αντί Ευρώ στην Ελλάδα…?
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.