Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Δώρα χωρίς…Σύνορα ! Κάνε ένα δώρο ΖΩΗΣ!

Αναζητάς ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις φετινές γιορτές; Θα ήθελες κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό; Κάτι που δεν έχεις ξαναχαρίσει; Μπες στο «online κατάστημα» των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και κάνε τη διαφορά προσφέροντας δώρα αξίας ανεκτίμητης. Διάλεξε το δώρο που θα προσφέρεις –μια κουνουπιέρα, ένα εμβόλιο, πόσιμο νερό ή κάποιο άλλο- και οι εθελοντές  των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα αναλάβουν να το «μεταφέρουν» στις αποστολές τους!

Ο παραλήπτης του δώρου σου θα λάβει μια ηλεκτρονική κάρτα που θα περιγράφει πώς κάποιος ασθενής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην άλλη άκρη του κόσμου θα βοηθηθεί χάρη στο δώρο αυτό. Φέτος, κάνε τη διαφορά με Δώρα Χωρίς Σύνορα.

Αρκεί η αγορά μιας ειδικά επεξεργασμένης κουνουπιέρας για να σωθεί η ζωή ενός παιδιού, ενώ με ένα έτοιμο θεραπευτικό σκεύασμα μπορεί να προσφέρεις την απαραίτητη για την ανάπτυξη ενός παιδιού τροφή. Εξασφαλίζοντας καθαρό πόσιμο νερό βοηθάς ανθρώπους -θύματα φυσικών καταστροφών ή εμπόλεμων συρράξεων, ενώ με ένα χειρουργικό κιτ προσφέρεις τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνουν επείγουσες εξετάσεις και κρίσιμα χειρουργεία και να κερδηθεί η μάχη με το χρόνο.

Διάλεξε, λοιπόν, σήμερα το δώρο που επιθυμείς και κάνε ένα δώρο ζωής!

 

 

 


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!