Νέο Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη, με μοναδικό θέμα την “οικονομική κρίση”…!

0
347

Την Τετάρτη  09.11.2011, ημέρα και ώρα 20.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ν. Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45) σε δημόσια ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 («Πρόγραμμα Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στo παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

Συζήτηση – Λήψη απόφασης επί των προτάσεων για την πρακτική αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Δήμου μας .

 Κυρία Δήμαρχε, Κυρίες και Κύριοι,

      Με την ομόφωνη απόφασή του στη συνεδρίαση της 2ας Νοεμβρίου 2011, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση ειδικής συνεδρίασης την 9η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 07.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας [ Ν. Τρυπιά αρ. 45 ] με θέμα συζήτησης το εν επικεφαλίδι θέμα, προκειμένου να γίνει ευρεία συζήτηση και ληφθεί σχετική απόφαση επί όλων των προτάσεων που θα καταθέσουν η Δημοτική Αρχή , οι Δημοτικές Παρατάξεις, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Κοινωνικοί φορείς και οι Ομάδες Πολιτών του Δήμου μας, για να εξευρεθούν πρακτικοί τρόποι και μέθοδοι συμπαράστασης του Δήμου και στήριξης των πολιτών του Δήμου μας που εξ’ αιτίας των σκληρών οικονομικών μέτρων και της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης , αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα αδυναμίας αυτών να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους και στα ειδικότερα κοινωνικά και βιοποριστικά προβλήματα των οικογενειών τους και της καθημερινότητα τους  .

     Παρακαλούνται όλοι οι ανωτέρω να καταθέσουν έγκαιρα στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (email: pgretzelias@gmail.com, proedrosds@neafiladelfeia.gr) τις σχετικές προτάσεις τους προκειμένου να διανεμηθούν ηλεκτρονικά σε όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές για να λάβουν έγκαιρη γνώση άπαντες .

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή χρώματος στα μάτια μέσα σε 20 λεπτά…!
Επόμενο άρθροΠρωτοβουλία Δημάρχου για το ζήτημα της έκτακτης εισφοράς στην ΔΕΗ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.