ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΛΣΟΣ Καθαρισμός του Άλσους από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας…

Καθαρισμός του Άλσους από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας…Τα "αποτελέσματα" της πρωτοβουλίας

Οι “ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ”, προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα του Άλσους, πραγματοποίησαν σήμερα (11/09/2011) καθαρισμό στο βόρειο τμήμα του,προκειμένου να απομακρύνουν τα διάσπαρτα αντικείμενα και να βελτιώσουν την εικόνα του.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Ξεκινώντας από τον χώρο πίσω από τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ περισυνέλεξαν, ξεχωριστά, τα σκουπίδια και τα ανακυκλώσιμα υλικά και τα εναπόθεσαν στους αντίστοιχους κάδους.

Έστω και «συμβολικά» τα αποτελέσματα αποτυπώνονται στις  φωτογραφίες …!

Δυστυχώς λίγοι* ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εθελοντών.

Με πρώτη την  Δημοτική αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, η οποία  έλαμψε δια της απουσίας της,

Ούτε ένας εκπρόσωπος δεν καταδέχτηκε να παραβρεθεί και να υποστηρίξει έστω και ηθικά την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που με ανιδιοτέλεια και από λατρεία στην φύση, όλο το καλοκαίρι ξημεροβραδιάζονταν στο Άλσος με πρωτόγονα μέσα  για να το προφυλάξουν από την πύρινη λαίλαπα…!

Ούτε ένας…!

Το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας παραπαίει και ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την συντήρηση του είναι ο Δήμος. Τα αποτελέσματα της διαχείρισης του Άλσους είναι τραγικά όπως τα μάτια μας το καταγράφουν…!…(Δείτε ΕΔΩ)

Μοναδική εξαίρεση η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου, ο συνδυασμός «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» , όπου επισκέφτηκε τους εθελοντές , συζήτησαν τα προβλήματα του Άλσους και τέλος πάντων στήριξαν έστω και ηθικά τους εθελοντές.

* [Τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ βοήθησαν σημαντικά, για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι συμπολίτες Βασίλης Φραγκοζίδης, Βασίλης Τσόπελας και Γεωργία Φραγκοζίδη με τα παιδιά τους, μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου ΝΦ. Επίσης, στην φετινή δράση συμμετείχαν και παιδιά του Τοπικού Τμήματος Ελληνικού Οδηγισμού. Συνολικά συμμετείχαν στην δράση 29 άτομα, Εθελοντές, συμπολίτες και παιδιά]

Μεγάλοι και μικροί εθελοντές Πολιτικής Προστασίας
Ξεκούραση στο φυλάκιο με καφέ και χειροποίητα γλυκά
Η "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ" επισκέφτηκε τους Εθελοντές

 


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!