Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Δήμος Φιλ-Χαλ: «Σύσκεψη για την Ανέγερση του Γηπέδου της Α.Ε.Κ.»

Τη Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011, διεξήχθη κοινή σύσκεψη μεταξύ της Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κας Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη, του προέδρου της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., κ. Σταύρου Αδαμίδη και του προέδρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., κ. Θανάση Μιχαήλ, στο Δημαρχείο της πόλης της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Αφού συμφωνήθηκαν οι όροι του μνημονίου συνεργασίας, αποφασίσθηκε η από κοινού υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., με τον όρο της προτέρας εγκρίσεως του μνημονίου από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Επίσης, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., κ. Βασίλης Τόγελος, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννης Βούρος, ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, δικηγόρος, κ. Γιώργος Νούλας και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. από το δικηγορικό γραφείο του κ. Σαραντίτη.

Μετά το πέρας της κοινής σύσκεψης, η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος δήλωσε τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της, βρίσκεται δίπλα στη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, την ΑΕΚ. Στηρίζουμε και συνεπικουρούμε τις προσπάθειες των διοικήσεων της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. για την ανέγερση του γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς πιστεύουμε ότι πρόκειται για κορυφαίο αναπτυξιακό έργο όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά και για τους όμορους Δήμους».


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!