ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Ψήφισμα Δ.Σ. κατά του Δήμου Νέας Ιωνίας…

Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Ψήφισμα Δ.Σ. κατά του Δήμου Νέας Ιωνίας…Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στην 17η τακτική συνεδρίασή του της 25.07.2011 εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής να μετατρέψει τμήμα του Ο.Τ. 445 στη συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Παπαναστασίου, έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ Περισσού, σε χώρο στάθμευσης και συντήρησης των οχημάτων του Δήμου και σε γήπεδο αποθήκευσης:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος διαμαρτύρεται εντόνως και εκφράζει ομόφωνα την αντίθεσή του στην υπ΄αρ. 171/2011 Πράξη του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας Αττικής και στην συνακόλουθη Απόφαση του Δημάρχου Ν. Ιωνίας Αττικής με τις οποίες αποφασίστηκε η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε τμήμα του Ο.Τ. 445 της περιοχής του Δήμου Ν. Ιωνίας, στη συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Παπαναστασίου (έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ στον Περισσό) και ο χαρακτηρισμός του σε χώρο στάθμευσης και συντήρησης των οχημάτων του Δήμου Ν. Ιωνίας καθώς και σε χώρο γηπέδου αποθήκευσης.

Λόγω των σοβαρότατων δυσμενών επιπτώσεων που θα υπάρξουν στο περιβάλλον, στην κυκλοφορία των οχημάτων, στην ασφάλεια των πεζών με συνέπεια την συνολική υποβάθμιση της περιοχής και λαμβάνοντας υπόψη τις έγγραφες διαμαρτυρίες κατοίκων που έχουν κοινοποιηθεί στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας Αττικής όπως ανακαλέσει την υπ΄αρ. 171/2011 Πράξη του.

Τέλος εξουσιοδοτεί την κα Δήμαρχο όπως προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».

To παρόν Ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα ως εξής:

25 Υπέρ, 8 Απόντες.

Το Ψήφισμα αυτό να αποσταλεί σε όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς για τις δικές τους άμεσες ενέργειες καθώς και στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

 Διαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ