ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα: 15ος ο Χρήστος Τσαματσούλης!

Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα: 15ος ο Χρήστος Τσαματσούλης!Τη 15η θέση κατέλαβε ο αθλητής του ΣΟΝΦ Χρήστος Τσαματσούλης στο πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα σκάκι παμπαίδων (κάτω των 12 ετών), του οποίου η τελική φάση πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια από τις 25 Ιούνη – 1η Ιούλη 2011.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Ο παίκτης του ΣΟΝΦ, που θυμίζουμε είχε προκριθεί καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στην κατηγορία του στα προκριματικά της Αττικής, ξεκίνησε άσχημα με 2 ήττες στους πρώτους γύρους. Στη συνέχεια όμως ανέκαμψε και πετυχαίνοντας 4 νίκες στους 5 τελευταίους γύρος κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 5,5 βαθμούς και να ισοβαθμήσει στις θέσεις 10-15, επί 57 συμμετεχόντων.

Σίγουρα είχε ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες, όμως τον δυσκόλεψαν οι αστοχίες στους πρώτους γύρους και μια ορισμένη «αφλογιστία» με τα λευκά (μόλις 1,5 βαθμούς από τους 5,5 που συγκέντρωσε συνολικά).

Αξίζει τα συγχαρητήριά μας τόσο για το θετικό αποτέλεσμα όσο και για το μαχητικό και αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξε, και του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!