ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Αυτοδιοικητικά Νέα Πάρτι αποχαιρετισμού για το πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης. Δωρεάν κατασκήνωση από τον...

Πάρτι αποχαιρετισμού για το πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης. Δωρεάν κατασκήνωση από τον Δήμο Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης που οργάνωσε ο Ενιαίος Φορέας Δράσεων του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας από 17 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου.

Δύο πάρτι αποχαιρετισμού έγιναν στα σχολεία που φιλοξένησαν το πρόγραμμα όπου γονείς, παιδιά και οργανωτές αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Ο Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Νίκος Παπανικολάου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον φορέα για τη μεγάλη προσπάθεια ώστε να οργανωθεί έγκαιρα το πρόγραμμα.

 Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά, οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Κότσιρας και Μιχάλης Κουτσάκης και η Δημοτική Σύμβουλος Ρένα Σιμιγδαλά.

Στο μεταξύ είναι ακόμα ανοιχτή η λίστα για συμμετοχή στις δωρεάν κατασκηνώσεις για παιδιά 6-12 ετών και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Ενιαίου Φορέα Δράσεων (κ. Ειρήνη Δημητριάδη τηλ. 2132026350).

Απομένουν τρείς κατασκηνωτικές περίοδοι.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων εύχονται σε όλους τους συμπολίτες μας καλό καλοκαίρι.Διαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ