ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΛΣΟΣ Το «ορφανό» Πυροσβεστικό όχημα ….τα «μαύρα» φώτα και το κουνούπι «τίγρης»…!

Το «ορφανό» Πυροσβεστικό όχημα ….τα «μαύρα» φώτα και το κουνούπι «τίγρης»…!Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες με θέμα το «ορφανό» πυροσβεστικό όχημα που «χάριζε» η πυροσβεστική στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας(για πυροπροστασία του άλσους) , χωρίς ο Δήμος να δεχτεί το δώρο…!

Το συγκεκριμένο θέμα πρόβαλε και  ο συμπολίτης μας Β.Βλαχιώτης σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας.(Δείτε ΕΔΩ την επιστολή).

Χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες (και δεν μας ενδιαφέρουν)  του «γιατί» και το «πως» το πυροσβεστικό όχημα δεν ενίσχυσε την ελλιπή πυροπροστασία του άλσους μας, στεκόμαστε αποκλειστικά στο αποτέλεσμα….

Και το αποτέλεσμα είναι ότι το «ορφανό» πυροσβεστικό όχημα που μας  χάριζαν δεν είναι στο άλσος αλλά αναζητά ή βρήκε άλλον «ανάδοχο» ..!

Επίσης αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι το άλσος έχει καταντήσει   ένας επικίνδυνος παράδεισος που από τύχη και μόνο δεν έχει γίνει στάχτη τα τελευταία χρόνια….

Δείτε:

«Έγκλημα» στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας που εκπέμπει… S.O.S.! Άμεσος ο κίνδυνος πυρκαγιάς !

Κίνδυνος-Θάνατος, το Άλσος Ν.Φιλαδέλφειας …!

Το Άλσος Ν.Φιλαδέλφειας, οι λίμνες-θάνατος και το κουνούπι Τίγρης του Νείλου…!

Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας: Ένας επικίνδυνος παράδεισος και το καλοκαίρι..!Διαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ