ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δ.Τ.: «Μετωπική» Τομπούλογλου προς Γρετζελιά…

Δ.Τ.: «Μετωπική» Τομπούλογλου προς Γρετζελιά…Με αφορμή την συμπλήρωση 6 μηνών από την ημέρα που ο κ. Γρετζελιάς επιλέχθηκε για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου από την παράταξη της Νέας Προοπτικής και προσωπικά από την Δήμαρχο κ. Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, ο επικεφαλής της Παράταξης «ΚΑΛΗΜΕΡΑ OΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» κ. Χάρης Τομπούλογλου, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, επεσήμανε τα εξής:

1.    Την επίμονη και με αυταρχικό τρόπο άρνηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρετζελιά οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. να πραγματοποιούνται σε άνετο χώρο, κάτι που θα επέτρεπε στους συμπολίτες μας να το παρακολουθούν.

2.    Την παραπλάνηση του Δημοτικού Συμβουλίου στο ζήτημα της απομαγνητοφώνησης των πρακτικών, με την δήθεν αιτιολογία ότι δεν εγκρίνεται η δαπάνη από την επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αιτίαση που κατέρρευσε ολοκληρωτικά μετά από την επικοινωνία του Χ. Τομπούλογλου με την αρμόδια επίτροπο κ. Καρδάση, η οποία διαβεβαίωσε ότι σύμφωνα με τον Ν. 3463/2006, άρθρο 169, παρ. 2 περίπτωση Ε, η δαπάνη για την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών δεν ελέγχεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο αλλά αφορά αποκλειστικά τον εκάστοτε Δήμο.

3.    Την σκόπιμη παραποίηση της υπ’αριθμόν 109/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αποκλειστικά και μόνο επειδή η εισήγηση του κ. Γρετζελιά καταψηφίστηκε από το Δ.Σ. Ενέργεια που υποδηλώνει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την ακαταλληλότητά του για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως απόρροια όλων των παραπάνω η Παράταξη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ», ζητά την άμεση παραίτηση του κ. Γρετζελιά από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και θέτει την Δήμαρχο προ των ευθυνών της για αυτή την επιλογή της.  Οι διαρροές του τύπου, ότι ο κ. Γρετζελιάς αποτελεί ανεπιθύμητο για την κ. Δήμαρχο πρόσωπο, δεν μας αγγίζουν, αφού οι πράξεις της Δημάρχου καταδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Η παράταξη «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»… με τις επιλογές της κάθε άλλο παρά προοπτική δίνει στον Δήμο και τους δημότες μας.

Για το Γραφείο ΤύπουΔιαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ