ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δ.Τ.: Δήμος Φιλ-Χαλ:Πρόσκληση σε 2 ειδικές Δημόσιες Συνεδριάσεις του Δ.Σ. (12η και...

Δ.Τ.: Δήμος Φιλ-Χαλ:Πρόσκληση σε 2 ειδικές Δημόσιες Συνεδριάσεις του Δ.Σ. (12η και 13η )Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις παρακάτω δύο ειδικές δημόσιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος που θα πραγματοποιηθούν και και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας, Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνος αντιστοίχως, για τον Απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2010 των πρώην Δήμων Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας, οι οποίες θα γίνουν ως ακολούθως:

1. Η πρώτη εξ΄αυτών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06.07.2011 στο αίθριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) επί των οδών Δεκελείας 152 και Ατταλείας 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 20.00 μ.μ. το απόγευμα.

2. Η δεύτερη εξ΄αυτών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13.07.2011 στον Πολυχώρο της οδού Δροσίνη, Μεσαίο Κουκλάκι στη Νέα Χαλκηδόνα στις 20.00 μ.μ. το απόγευμα.

Μοναδικό Θέμα Ημερήσιας Διάταξης και στις δύο προαναφερόμενες ειδικές Συνεδριάσεις θα είναι ο Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2010 {βάσει των διατάξεων του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Κ.Δ.Κ.) καθώς και του άρθρου 17 του ισχύοντος Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος (Α.Δ.Σ. 25/2011)} σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, τόσο για τον πρώην Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας όσο και για τον πρώην Δήμο Ν. Χαλκηδόνας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση των κατοίκων όπως ο Νόμος ορίζει, καλούνται όλοι οι κάτοικοι του ενιαίου Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, όσο και οι τοπικοί φορείς (Σωματεία, επιστημονικοί, εμπορικοί, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί Σύλλογοι κ.λ.π.) όπως παρευρεθούν, με δικαίωμα λόγου, στις παραπάνω συνεδριάσεις.

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος και αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣΔιαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ