Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛ-ΧΑΛ: “Πανικός” στο 10o Δημοτικό συμβούλιο…Δείτε VIDEO 47 λεπτών..!

Το Δ.Σ. ξεκίνησε με πρόταση μομφής κατά της Δημάρχου Έφης Γαϊτανά-Αποστολάκη που εξαπέλυσε ο πρώην πλέον Αντιδήμαρχος Ζαχαρίας Χωρινός….

Δείτε την Μομφή, και στην συνέχεια στο 47λεπτο video(αποσπάσματα του 10ου Δ.Σ) που ακολουθεί, η απάντηση της Δημάρχου , η ψηφοφορία για τον “οίκο ανοχής” και το αποτέλεσμα(?) που δεν ξέρει κανείς ποιο είναι…. αλλά μόνο ο Πρόεδρος Κος Γρετζελιάς, το μπάχαλο με το θέμα της Λαϊκής αγοράς…..και φυσικά το ξέσπασμα και τις βαριές κατηγορίες του Κου Ζαχαρία Χωρινού εναντίον της Δημάρχου και του Κου Γρετζελιά…..:

Η μομφή του Κου Χωρινού:

“Κα Δήμαρχε:

1. Μετά τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την μη εφαρμογή της υπ‘αριθμόν 53/2011 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την εκ περιτροπή λειτουργιά της λαϊκής αγοράς

2. Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 59 παράγραφος 5 του νόμου 3852/2010 (νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης-πρόγραμμα Καλικράτης) τους λόγους που επικαλείστε στην υπ άριθμ. 139/2011 απόφασης Δημάρχου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας περί ανάκλησης του αντιδημάρχου Ζαχαρία Χωρινού, είναι παντελώς αβάσιμοι,  ατεκμηρίωτοι, και δεν ανταποκρίνονται στα γεγονότα .

3. Θεωρώ ότι, ως Δήμαρχος με την μέχρι τώρα πορεία σας δεν έχετε ανταποκριθεί στο θεσμικό σας ρόλο , επηρεαζόμενη από εξωθεσμικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να έχετε διχάσει τις δυο πόλης δημιουργώντας ένα κλίμα αντιπαλότητας σε επίπεδο κοινωνίας και παράταξης Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη

Ως εκ τούτου ζητώ, έκτακτη σύγκληση της παράταξης ‘’Νέα Προοπτική’ να αποφασίσει σχετικά για την παραπέρα πορεία μας”

Δείτε ακόμη:Πρόταση μομφής του Ζαχαρίου Χωρινού κατά της Δημάρχου. Πρόταση μομφής και από την Ιστοσελίδα μας για τις Τριτοκοσμικές συνθήκες της αίθουσας του Συμβουλίου….

VIDEO


10ο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου… by billaros1971


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!