Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Δήμος Φιλ-Χαλ: Της “Μουρλής” με τον “Οίκο ανοχής”…!

Της "Μουρλής" με τον "Οίκο ανοχής"

Στο 10ο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την Τρίτη 17 Μαΐου, είχε συζητηθεί και τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα με το “κλείσιμο”(ουσιαστικά) ή όχι του Οίκου ανοχής που βρίσκετε στην Νέα Φιλαδέλφεια.(Δείτε).

[poll id=”1″]

Η εισήγηση για το “κλείσιμο” , ήταν του Προέδρου του Δ.Σ. , Παντελή Γρετζελιά.
Μετά την συζήτηση του θέματος έγινε η ψηφοφορία αποδοχής ή όχι της εισήγησης .

Τα αποτελέσματα* της ψηφοφορίας ήταν … ΚΑΤΑ του “κλεισίματος” …αλλά τελικά ο Πρόεδρος το έκανε ΥΠΕΡ  ή…..(δείτε video)..!

Στο video των 47 λεπτών από το 10ο Δ.Σ. που αποκλειστικά δημοσιεύσαμε , θα δείτε ότι κανείς στην αίθουσα του συμβουλίου δεν κατάλαβε ποιο αποτέλεσμα έβγαλε η ψηφοφορία…!

Όταν επίμονα ρωτούσαν τον   Πρόεδρο Παντελή Γρετζελιά ποιο είναι το αποτέλεσμα, εκείνος …άλλαξε κουβέντα (Θέμα)…!
Τελικά βγήκε η απόφαση σήμερα στο “Διαύγεια” (Δείτε) η οποία δέχεται τις ψήφους των Προέδρων των Τοπικών συμβουλίων….διπλή την ψήφο του Προέδρου….. άρα…ΥΠΕΡ…!

Δείτε τώρα την  κατάληξη της απόφασης:

* Επειδή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω της σοβαρότητας του θέματος και για να μη υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία και αμφισβήτηση ενημέρωσε άμεσα και έθεσε υπόψη του Δημοτικού Συμβούλου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριου Πλάτανου τις διαφορές που διαπίστωσε μεταξύ καταγεγραμμένων υπ’ αυτού ψήφων σε σχέση με τις πράγματι γενόμενες δημόσια κατά την σχετική συνεδρίαση αλλά και τις ως άνω παραλείψεις όσον αφορά τα τηρηθέντα πρόχειρα πρακτικά και τα αναγραφέντα υπ’ αυτού επί του σώματος της εισήγησης.
* Επειδή ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πλάτανος Ελευθέριος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. και αφού και ο ίδιος διαπίστωσε τα όσα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του εξέθεσε που προφανώς εκ παραδρομής δεν έγινε η σωστή άθροιση και αναγραφή και συμφώνησε μαζί του

γι΄αυτό και

ζήτησε να υποβάλλει και υπέβαλλε την υπ’ αρ. πρωτ. 5833/23 Μαίου 2011 αίτησή του περί σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ορθή επανάληψη της ψηφοφορίας και της απόφασης αυτής, προκειμένου να διαλυθούν οι υπάρχουσες κυλιόμενες αμφιβολίες και να διαφυλαχθεί το κύρος του Προεδρείου, το οποίο και έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο για τη διάλυση τυχόν αμφιβολιών …..

“ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ”…!

*Τα αποτελέσματα προσπαθήσαμε μέσα από τα στοιχεία που έχουμε να τα μεταφράσουμε σε ακριβής αριθμούς, …αλλά…ΔΕΝ..!


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!