Σάββατο 30 Μαΐου 2020 - 8:40 πμ

Το νέο Δ.Σ. για την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που συνήλθε τη Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, κατόπιν πρότασης του απερχόμενου Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας, δόθηκε η δυνατότητα εγγραφής ως μελών, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Νέας Χαλκηδόνας, στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας και της συμμετοχής τους στις αρχαιρεσίες της. Έτσι εκπροσωπούνται στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Νέας Χαλκηδόνας, με σκοπό να εκφράζονται οι απόψεις τους στα όργανα της Ένωσης και του νέου Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Μετά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης που έγιναν την ίδια μέρα (27/2/11) συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από αυτές ως εξής:
Πρόεδρος : ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γεν. Γραμματέας: ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ταμίας: ΧΩΡΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΙΜΙΛΙΑ
Αντιπρόεδρος: ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ειδικός Γραμματέας: ΒΕΣΚΟΥΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Μέλος Δ.Σ.: ΜΙΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Μέλος Δ.Σ.: ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εκπρόσωποι στις επιτροπές του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είναι οι:
Δημοτική Επιτροπή Παιδείας: Ο Στέφανος Μικρόπουλος με αναπληρωτή του τον Γιάννη Κατωπόδη
Επιτροπή Διαβούλευσης: Ο Ανδρέας Σαμοθράκης με αναπληρωτή του τον Βαγγέλη Βεσκούκη
Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Η Αιμιλία Χωρινού Ελένη με αναπληρωτή της τον Βαγγέλη Βεσκούκη
Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Ο Δημήτρης Μιμίδης με αναπληρωτή του τον Ανδρέα Σαμοθράκη.
Το ΔΣ της Ένωσης συνεδριάζει τακτικά την 1η Πέμπτη κάθε μήνα. Στις συνεδριάσεις αυτές που γίνονται στο Γραφείο της Ένωσης (οδό Σαρανταπόρου & Πλατεία Κερκύρας 12, στο 4ο συγκρότημα των εργατικών πολυκατοικιών της περιοχής Βλάχου), θα μπορούν πέραν των μελών του ΔΣ να προσέρχονται στην έναρξη αυτών (ώρες 09.00-10.00 μμ) και τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης είτε για να ενημερώσουν το ΔΣ για θέματα που τους απασχολούν είτε για να ενημερωθούν για τις δράσεις της Ένωσης.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε στις συνεδριάσεις αυτές, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να συμμετάσχετε ακόμη και αν θέλετε απλά για να γνωρισθούμε περισσότερο και να ανταλλάξουμε απόψεις για το πώς θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την σχολική κοινότητα του Δήμου μας (μαθητές, καθηγητές κλ.π.) να γίνει ακόμη πιο αποδοτική και δημιουργική.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας από το internet στη διεύθυνση: http://esgknfiladelfia.blogspot.com και να αποστέλλετε με ηλεκτρονική αλληλογραφία τα θέματα που σας απασχολούν στη ταχυδρομική μας διεύθυνση ή ηλεκτρονικά στο e-mail: e.s.g.k.nfiladelfias@gmail.com.

Νέα Φιλαδέλφεια 2/4/2011

Για το Δ.Σ. της Ένωσης
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Γιάννης Κατωπόδης Στέφανος Μικρόπουλος

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!