Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ι. Ραγκούσης προς συμβασιούχους ΔΗΜΩΝ: Καμμία μονιμοποίηση…!

Καμία υποχώρηση στο θέμα των συμβασιούχων στους δήμους δεν πρόκειται να δεχθεί ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, όπως ο ίδιος επισήμανε στον πρόεδρο των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, κατά τη συνάντηση, που είχαν στο υπουργείο.

Της συνάντησης είχε προηγηθεί πορεία των εργαζομένων έως το υπουργείο με αίτημα τη μονιμοποίησή τους.

Στην πορεία επικράτησε ένταση ενώ σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης μεταξύ διαδηλωτών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι διαδηλωτές, πραγματοποιούσαν πορεία στο Σύνταγμα με προορισμό το υπουργείο Εσωτερικών, αλλά δεν τους επετράπη η διέλευση στο ύψος της Βουλής. Για τον λόγο αυτό, οι διαμαρτυρόμενοι κινήθηκαν τρέχοντας από τις οδούς Πανεπιστημίου, Κριεζώτου, Ακαδημίας και Κανάρη, προκειμένου να προσεγγίσουν το κτίριο του υπουργείου από την πίσω πλευρά.

Στην οδό Κουμπάρη, όμως, υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις και οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον φραγμό. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για να τους απωθήσουν, αλλά τελικά οι διαδηλωτές βγήκαν στη Βασιλίσσης Σοφίας και έφτασαν μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών.

ΑΠΕ – ΜΠΕ


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!