Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 - 3:56 πμ

Εκδήλωση Τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. της Ν.Χαλκηδόνας, παρουσία Δημάρχου Ε.Γαϊτανά & Χ.Τομπούλογλου..!(video)

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Με  μια δυναμική εκδήλωση ξεκίνησε την θητεία της η νέα διοίκηση της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας-Νέας Χαλκηδόνος στο κέντρο “ΓΟΡΓΟΝΑ” την Κυριακή 10 Απριλίου.

Η νέα Πρόεδρος (διευθύνουσα του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων) μαζί με το επιτελείο της (Καραϊσκος Κώστας,Διαγουμάς Μανώλης,Χάλκος Γιάννης,Καραποστόλου Άντα,Γκρίντζαλης Ηλίας,Καλογεράκης Γιώργος,Σαραντόπουλος Γιώργος,Σιώρης Νίκος,Τούντας Χρήστος), διοργάνωσαν μία άψογη συνεστίαση σε μια γεμάτη αίθουσα με 250 φίλους του κόμματος.

Στην Διοργάνωση το παρών έδωσαν από την Δημοτική αρχή της Πόλης μας, η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Έφη Γαϊτανά , ο Επικεφαλής της μείζον Αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Νίκος Παπανικολάου , ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Κοπελούσος και οι Δημοτικοί σύμβουλοι  Βούλα Μαυράκη,Σπύρος Γραμμένος και Σωτήρης Κοσκολέτος.

Από το κόμμα της  Νέας Δημοκρατίας το π

αρών έδωσαν οι Βουλευτές Κώστας Χατζηδάκης, Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρώην  Βουλευτής Γιάννης Μανώλης,ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής Σάκης Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος της Νεολαίας-Νομαρχιακής Βασίλης Τσιδήμας και φυσικά όλο το Δ.Σ. της Τ.Ο. Νεάς Φιλαδέλφειας με τον Πρόεδρο Γιώργο Ψαρούλη και το επιτελείο του.

 


 

 

 

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!