Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΣΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια:Κακοποιοί Βεβήλωσαν την Παναγία και Τραυμάτισαν σοβαρά τον Νεωκόρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Παναγίας…. !

filadelfia-xalkidona fxnews eklkisiaΣήμερα το πρωί και περί τις 6:30 ιερόσυλοι εισέβαλαν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της πόλης μας. Αφού γρονθοκόπησαν βάναυσα το νεωκόρο του Ναού, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο και έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, βεβήλωσαν την εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας, που είναι Πολιούχος και Προστάτιδα της πόλης μας, αφαιρώντας όλα τα τάματα και προκαλώντας ταυτόχρονα και φθορές στην ίδια την εικόνα. Το νεωκόρο βρήκαν ενορίτες και οι ιερείς του Ναού οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Με την βοήθεια της Παναγίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις του για να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το συμβάν που παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή ενός βιοπαλαιστή οικογενειάρχη. Όλα όσα αφαιρέθηκαν δεν έχουν καμία απολύτως αξία μπροστά στην αξία της Θεόδοτης ανθρώπινης ζωής και εκφράζει την ευχή επί τη εισόδω στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή οι ληστές να οδηγηθούν στη μετάνοια και να μη προκαλέσουν άλλο κακό.


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!