ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Προσυνεδριακή συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς

Προσυνεδριακή συνέλευση της Δημοκρατικής ΑριστεράςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος φίλοι και μέλη του κόμματος, ανένταχτοι πολίτες  αλλά αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η συμμετοχή και άλλων συμπολιτών που δήλωσαν φίλοι ή μέλη άλλων πολιτικών χώρων, οι οποίοι έλαβαν μέρος στη διαδικασία τόσο με ερωτήσεις όσο και με ομιλίες, κρίνοντας θετική την πρωτοβουλία για ανοικτές διαδικασίες και πρότειναν να παρθούν πρωτοβουλίες που θα προωθούν έναν  ευρύτερο διάλογο για επίκαιρα θέματα.

Την παρουσίαση των θέσεων για το συνέδριο έκανε ο Γιάννης  Κακουλίδης μέλος της Εκτελεστικής  Επιτροπής, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους της ίδρυσης του νέου κόμματος και τις γενικές ιδεολογικές-πολιτικές αρχές που αυτό πρεσβεύει.

Ακολούθως ανέπτυξε εν συντομία τις προσυνεδριακές θέσεις για την οικονομία, την ευρωπαϊκή πολιτική,   την οικολογία, την αγροτική πολιτική και την εκπαίδευση. Αναπτύχτηκε γόνιμος διάλογος, ιδιαίτερα στο επίκαιρο ζήτημα της επίθεσης στη Λιβύη.

Τέλος εκλέχθηκαν  οι αντιπρόσωποι για το 1ο Συνέδριο του κόμματος ενώ έγινε  πρόταση, η οποία έτυχε αποδοχής, το συνέδριο να παρακολουθήσουν και όσοι άλλοι φίλοι θέλουν.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!