Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ1) Καντάφι:”Είστε εγκληματίες και ζώα”(17.00)..και λίγο μετά(21.00)… Άμεση κατάπαυση πυρός…ανακοίνωσε ο Καντάφι!

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ 1)Άμεση κατάπαυση του πυρός ανακοίνωσε από τις 21:00 ώρα Ελλάδος και Λιβύης ο Καντάφι. Νωρίτερα, σε προηγούμενο διάγγελμά του αποκάλεσε ζώα και τρομοκράτες τα μέλη του ΝΑΤΟ. Ο ίδιος υποσχέθηκε μακρύ πόλεμο στη Δύση και για υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λιβυκού λαού.


Σε νέο διάγγελμα προέβη ο  Μουαμάρ Καντάφι ενώ οι δυτικές δυνάμεις σφυροκοπούν τη Λιβύη, αποκαλώντας ζώα και τρομοκράτες τα μέλη του ΝΑΤΟ. Ο ίδιος υπόσχεται μακρύ πόλεμο στη Δύση και για υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λιβυκού λαού.

“Οι Χριστιανοί δεν θα χαρούν το πετρέλαιο μας, δεν θα τους το αφήσουμε. Να ξέρουν ότι θα πολεμήσουμε. Αυτή η χώρα ποτέ δεν θα παραδοθεί. Είστε ζώα ακόμη και οι δικοί σας πολίτες είναι εναντίον σας. Ακόμη και οι πολίτες σας είναι στο πλευρό μας” ανέφερε.

Και συνέχισε: “Νικήσαμε την Ιταλία. Θα πέσετε όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι. Όλος ο λιβυκός λαός, άνδρες και γυναίκες έχουν όπλα. Δεν θα προχωρήσετε, δεν θα πατήσετε στη γη μας. Είμαστε θύματα και ο καταπιεσμένος πάντα νικά στο τέλος.

Και κατέληξε: “Μας αποδείξατε ότι είσαστε τρομοκράτες και ζώα και επιτίθεστε σε ένα κράτος που δεν σας έκανε τίποτα. Ποιά δικαιολογία έχετε; Είστε νέοι σταυροφόροι. Κρατάμε τη σημαία όλων των ανθρώπων που πολεμούν την καταπίεση σε όλο τον κόσμο. Εσείς θα πέσετε. Εμείς είμαστε οι ηγέτες της επανάστασης σε όλον τον κόσμο. Το Πράσινο Βιβλίο λέει ότι οι πολίτες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Εμείς έχουμε στο πλευρό μας το Θεό, εσείς έχετε στον πλευρό σας τον Διάβολο”.

news24


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!