ΠΡΟΣΟΧΗ! Καταγγελίες για εξαπάτηση μέσω τηλεφώνου

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, έπειτα από καταγγελίες που είχε, προειδοποιεί τους δημότες και ιδιαίτερα τα άτομα με αναπηρία για πιθανή απάτη μέσω τηλεφώνου.

Πιο συγκεκριμένα εφιστά την προσοχή των πολιτών σε τηλεφωνήματα που δέχονται από διάφορους επιτήδειους οι οποίοι, χρησιμοποιώντας το όνομα του Δήμου για δήθεν δωρεάν διάθεση αναπηρικών αμαξιδίων, προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία όπως διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ ή αριθμό τραπεζικού λογαριασμού.

Παρακαλούνται λοιπόν οι δημότες σε ανάλογες περιπτώσεις και πριν δώσουν οποιοδήποτε προσωπικό τους στοιχείο να επικοινωνούν με τους επίσημους φορείς του Δήμου.

Προηγούμενο άρθρο“΄Γατάκι’ ο Μαδούρο! Κιμ Γιονγκ Ουν και πάνω!” #gatakimadouro
Επόμενο άρθροΣυλληπητήρια του Δήμου για τον Δημήτρη Αλαφάκη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.