Ω! ποία υποκρισία… (φωτογραφίες)

0

Λοιπόν, επειδή πολλά λένε κάποιοι “έχοντες την τοπική εξουσία” μέσω “ανώνυμων” άρθρων σε περιθωριακό “Blog-Φαντάσμα“, για κίτρινο (γενικά) τοπικό τύπο που “υποστηρίζει” την “κίτρινη πόλη“… που “είναι σε ομηρεία” από “εγκάθετους φασίστες” των επιχειρηματικών συμφερόντων, που θέλουν να “αλώσουν την πόλη μας με τον μανδύα της ΑΕΚ” και ως τελευταίο επιχείρημά τους έχουν το πανό που έβαλε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΚ στο δημαρχείο την Δευτέρα (17/04) και το γλέντι που έκαναν έξω από τον κατειλημμένο εδώ και 8 χρόνια από αναρχικές συλλογικότητες του δημοτικού κτηρίου της “Στρούγκας”, του οποίου κατέλαβαν τον περίβολο χώρο (της κατάληψης) οπαδοί της ΑΕΚ, απαντάμε:

Η σημερινή δημοτική αρχή της Δύναμης Πολιτών με δήμαρχο τον Αρη Βασιλόπουλο ανέλαβε την 1/9/2014. Από τότε μέχρι και πριν 3 μήνες το δημαρχείο και η κεντρική πλατεία είχε αυτή την εμφάνιση ανά διαστήματα, αλλά πάντα με κάποιο “φιλικό τους” πανό αναρτημένο.

Και έχουν το θράσος να λένε για πανό που κρέμασαν οπαδοί της ΑΕΚ (οι άλλοι δηλαδή) στο δημαρχείο ότι:

Έγραψαν: “Όσοι ακόμα αμφιβάλουν ας δουν κι αυτή την εικόνα. Οι “οπαδοί” ήρθαν για να μείνουν. Θα γιουχάρουν όσους νομίζουν εχθρούς τους στις εθνικές γιορτές, θα ψήνουν αρνιά όπου θεωρούν ότι τους ανήκει ο τόπος, θα κρεμάνε τα πανό τους με τα δήθεν αρχαιοπρεπή τους σύμβολα, θα επεκτείνουν την κατάληψη των χώρων εξορίζοντας αυτούς που βρίσκονταν εκεί.”

Ω! ποία υποκρισία…

2.5 χρόνια το Δημαρχείο και η πλατεία είναι “τσαντίρ μαχαλά” από τα πανό  φιλικών τους “συλλογικοτήτων” και μάλιστα στο δημοψήφισμα του 2015 κρέμασαν πανό υπέρ του ΟΧΙ από το γραφείο του δημάρχου, κατά παράβαση βέβαια της θέσης τους και χρησιμοποιώντας το δημαρχείο ΟΛΩΝ μας και όχι το κομματικό τους γραφείο για να προμοτάρουν την άποψή τους!

Και βέβαια, όταν από το 2009 έγινε κατάληψη δημοτικού κτηρίου (αγορασμένο με δάνειο που πληρώνουμε ακόμη οι δημότες για να γίνει ΚΑΠΗ) το οποίο χρησιμοποιεί αναρχική συλλογικότητα. Και ένα μικρό μέρος του κτηρίου (με συμμετοχή στελεχών της σημερινής δημοτικής αρχής και του δημάρχου), ως “Λαϊκή Συνέλευση”, η οποία χρησιμοποιήθηκε (με λεφτά των δημοτών το κτίριο, έτσι;;;) ως προπύργιο του τότε ΣΥΡΙΖΑ (πριν την διάσπαση) και σήμερα στην ουσία είναι υπό την σκέπη της ΛΑ.Ε του Λαφαζάνη… δεν έλεγαν αυτά που μας λένε τώρα επειδή “οι άλλοι” (κάκιστα για την Fx) έκαναν κατάληψη στην κατάληψη…

Αριστερά: Πασχαλινή εκδήλωση οπαδών της ΑΕΚ που εδώ και 2 περίπου μήνες έχουν κάνει κατάληψη στο περίβολο του δημοτικού κτηρίου της “Στρούγκας”.  Δεξιά: Δεκάδες οι εκδηλώσεις από το 2009 έως και πριν 2 μήνες από την κατάληψη της Στρούγκας αλλά και την “Λαϊκή συνέλευση”

Έγραψαν:Το μήνυμα είναι σαφές: κουμάντο στην πόλη κάνει ο κιτρινόμαυρος στρατός.
Και μην μου πει κάποιος για οπαδούς κ.λπ. Τα ίδια έλεγαν κάποιοι και με τη χρυσή αυγή. Και μετά έκαναν ότι έπεσαν από τα σύννεφα. Το φίδι του φασισμού εκκολάπτεται σε τέτοιες συμπεριφορές, όσοι δεν το βλέπουν μάλλον χρειάζονται γιαλιά. Αν σήμερα είναι η δημοτική αρχή, κάποιοι μεμονωμένοι κάτοικοι ή παράγοντες, η στρούγκα, η λαϊκή συνέλευση που ένιωσαν την σιδερένια φτέρνα των “οπαδών”, αύριο θα τη νιώσουν κι όσοι θα τολμούν να εκφράσουν άποψη κόντρα στην άποψη του αφεντικού.”

Και το θράσος τους περισσεύει! Καταγγέλλουν με ακραίους χαρακτηρισμούς τους οπαδούς για την κατάληψη, την εκδήλωση και τα πανό και υπερασπίζονται (σχεδόν νομιμοποιούν) παρόμοιες πράξεις από τους “δικούς τους”!

Καταγγέλλοντας βέβαια και τον “κίτρινο τοπικό τύπο” (μιλάμε ως FX), επειδή ΔΕΝ ξεχωρίζουμε τις παρανομίες και δεν μας ενδιαφέρει αν είναι κίτρινη ή κόκκινη ή μαύρη!

Η Fx-news κυρίες και κύριοι της διοίκησης, είναι με τον δημότη!

Αυτό είναι το χρώμα μας!

Και ο δημότης θέλει την πόλη του σε τάξη, το δημαρχείο  και τους δημόσιους χώρους καθαρούς, χωρίς πανό και τα δημοτικά κτήρια προς όφελός του!!! Του ανήκουν!

Κάτι που εσείς ως εκλεγμένοι ΔΕΝ το έχετε καταλάβει. Είστε δημοτική αρχή σήμερα και όχι Λαϊκή συνέλευση, Στρούγκα ή ΑΕΚ! Οφείλετε να τηρείτε την νομιμότητα προς όλους και όχι μόνο σε αυτούς που δεν γουστάρετε! Και να κρατάτε ίσες αποστάσεις προς όλους! Και να σέβεστε τον τύπο! Είτε σας αρέσουν αυτά που γράφει είτε όχι!

Είστε Διοίκηση μέχρι το 2019, πάρτε το χαμπάρι επιτέλους!

Μετά και σε περίπτωση που δεν ξανά βγείτε, κάντε ό,τι θέλετε!

Ήμαρτον!


Δείτε επίσης: Οι «Ανώνυμοι Πινόκιο» λασπολογούν με «Γκαιμπελισμούς»…

«Θρίαμβος, Στάλιν, Правда, χολή και γήπεδο»… #bouzouki

 

Προηγούμενο άρθροΝεκρός Στρατονόμος θητείας στην Μαλακάσα…
Επόμενο άρθροΣυνετρίβη ελικόπτερο του Στρατού…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.