Ετρεξαν για την Μυρτώ, με την Μυρτώ, στην Καλαμάτα… στον Δήμο μας, πότε;;;

0

Συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου και η προσφορά αγάπης στην πόλη της Καλαμάτας, για το άτυχο κορίτσι από την Νέα Χαλκηδόνα…

Δυστυχώς, στην πόλη μας, ΔΕΝ έχουν γίνει ανάλογες εκδηλώσεις συμπαράστασης από φορείς και ΕΙΔΙΚΑ από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας!

Δείτε επίσης:  ΜΠΟΡΟΥΜΕ να στηρίξουμε την ΜΥΡΤΩ!

ΑΕΚ: Συγκίνηση για τη Μυρτώ στο «AEL FC Arena»

Η Μυρτώ συνεχίζει να δίνει τη μάχη της – Μπορούμε ΟΛΟΙ…

Υπόθεση 15χρονης: Ανατρίχιασε η Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα από την ομολογία του Πακιστανού Τέρατος!…

Βλέπετε, η ζωή της Μυρτούς καταστράφηκε από ένα κτήνος που είναι υπήκοος Πακιστάν. Θα μπορούσε να είναι Έλληνας, Αλβανός, Βορειοκορεάτης, οτιδήποτε… Κτήνη υπάρχουν παντού! Αλλά  η Μυρτώ που γεννήθηκε, μεγάλωσε και πήγαινε σχολείο στο Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας, σχεδόν δολοφονήθηκε από ένα κτήνος από το Πακιστάν. Οπότε, μάλλον, ΔΕΝ πουλάει στο “κοινό” της δημοτικής μας αρχής, μια ανάλογη εκδήλωση…

Δείτε το ρεπορτάζ του Best-Tv της Πελοποννήσου:

Mία εκδήλωση που συγκίνησε και που ο κόσμος της Καλαμάτας αγκάλιασε πραγματικά έγινε στην Καλαμάτα. O Αθλητικός σύλλογος Ακρίτας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργάνωσαν ένα διήμερο εκδηλώσεων με την ονομασία Messinia Street Relays και σύνθημα ”τρέχουμε για την Μυρτώ…”. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη Μυρτώ, στο άτυχο κορίτσι που το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτεια της στον νησί της Πάρου συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια αργότερα τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Η ίδια βρέθηκε συνοδευόμενη από την μητέρα της στην Καλαμάτα όπου και της προσφέρθηκε ένα μηχάνημα οξυγόνου, μία προσφορά αγάπης. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία.

ΠΗΓΗwww.best-tv.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Εντοπίστηκαν 266 κιλά κάνναβης σε σταθμευμένο όχημα!
Επόμενο άρθροΔημ. Γ. Νικολοπούλου: “Ο ετοιμοθάνατος γάϊδαρος!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.