1ο Poll ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ της Fx-news ΜΟΝΟ για Δημότες

0

Η εφημερίδα μας ξεκινάει μια νέα μορφή “έκφρασης γνώμης” MONO των δημοτών/κατοίκων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας πολλαπλών ερωτήσεων, στην οποία οι δημότες θα εκφράζουν την γνώμη τους για θέματα επικαιρότητας της πόλης μας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε και να απαντήσετε στις ερωτήσεις στην παρακάτω πλατφόρμα που σχεδιάσαμε ως “1ο Poll ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ by Fx-news”:

Διευκρινίζουμε ότι : Η “έκφραση γνώμης” αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να συμμετέχουν μέσω της λειτουργίας της on-line πλατφόρμας Apester τα αποτελέσματα της οποίας έχουμε ενσωματώσει (embed code) και των υπηρεσιών που παρέχει η συγκεκριμένη εταιρία. Η Fx-news έχει εισάγει τα ερωτήματα μόνο. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Τρίτη 04/04/2017 και θα λήξει την Τρίτη 25/04/2017.

 

[interaction id=”58e3ee9a47afc37b3b046cd9″]

Προηγούμενο άρθροB-κουτί-Live: Τελευταία βραδιά σήμερα (21.30) από τους For@Partida!
Επόμενο άρθροΣοβαρή καταγγελία για φόλες στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.