Παπάς εκτέλεσε δύο σκύλους – συνελήφθη!

0

Στη σύλληψη ενός 65χρονου ιερέα προχώρησε η αστυνομίας μετά από καταγγελία φιλοζωικού συλλόγου της Πάτρας η οποία έγινε στο διαδίκτυο και κινητοποίησε πολλούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Patras Time.

Σύμφωνα με αυτήν, παπάς που διαμένει στην περιοχή της Οβρυάς, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετικό όπλο, μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στην περιοχή δύο σκύλους.

Όταν αντελήφθη πως έχει κληθεί η Αστυνομία, έβαλε τα άψυχα ζώα σε δύο λευκά τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε άγνωστο σημείο.

Εναντίον του ιερέα υπεβλήθη μήνυση, ο παπάς οδηγήθηκε στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα και κινήθηκε εναντίον του αυτόφωρη διαδικασία.

Οι φιλόζωοι αναζητούν τα νεκρά ζώα και ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος παραχωρεί οικόπεδο για δημιουργία Λαχανόκηπου…
Επόμενο άρθροΑλσοπαιδίες ενάντια στην κατάθλιψη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.