Νέα Φιλαδέλφεια: Μικρή φωτιά στον περίβολο του ΚΑΠΗ στο Άλσος

0

Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος:

Χθες Τετάρτη 12/4/2017 και ώρα 19:30 περίπου ξέσπασε πυρκαγιά στον περίβολο του ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας και συγκεκριμένα σε ψάθινη ομπρέλα του προαύλιου χώρου του.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση με όχημα που σταθμεύει στην Πλατεία Πατριάρχου αποτρέποντας την εξάπλωση της πυρκαγιάς και εν συνεχεία το προανακριτικό τμήμα της συνέλεξε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση πορίσματος. Ο Δήμος ήταν παρών στο συμβάν με την παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γεώργιου Ανεμογιάννη.
Σήμερα Πέμπτη 13/4/2017 ο Δήμος απομάκρυνε όλες τις ψάθινες ομπρέλες και καθάρισε το χώρο με συνεργεία της καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου, και τεχνικών υπηρεσιών.
Καλούμε όλους τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την προστασία του Άλσους μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση επέμβαση της.

Προηγούμενο άρθρο93 χρόνια ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια…
Επόμενο άρθροΓια τις Άγιες μέρες, σας εύχονται:
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.