Εκρήξεις στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης – δεκάδες νεκροί

0

Δύο διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν σε σταθμούς μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

– Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν σε φόρουμ στην πόλη
Δύο διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα σε σταθμούς μετρό της Αγίας Πετρούπολης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε δύο σημεία, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού σταθμού Σενάγια Πλόσαντ, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ έχει γεμίσει πυκνούς καπνούς.

Τουλάχιστον τρεις σταθμοί του Μετρό της Αγίας Πετρούπολης έκλεισαν μετά την έκρηξη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εννέα ασθενοφόρα.

Υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 10 νεκρούς και πάνω από 30 τραυματίες, με βάση τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά πρακτορεία.

Προηγούμενο άρθροΗ Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Παναγίτσα Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Εντοπίστηκαν 266 κιλά κάνναβης σε σταθμευμένο όχημα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.