Αυξάνονται οι νεκροί στην Βενεζουέλα…

0

Άλλος ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από σφαίρα την περασμένη νύκτα στο Καράκας, στη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του σοσιαλιστή προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της συνοικίας Σούκρε.

«Με μεγάλο πόνο ανακοινώνω τον θάνατο από σφαίρα του Μέλβιν Γκαϊτάν, ταπεινού εργάτη της συνοικίας Σούκρε #Petare», έγραψε στο Twitter ο Κάρλος Οκάρις, δήμαρχος που ανήκει στην αντιπολίτευση, η οποία οργανώνει τις τελευταίες εβδομάδες το κύμα των διαμαρτυριών στη διάρκεια των οποίων έχουν σκοτωθεί μέχρι τώρα εννέα άνθρωποι.

«Ο Μέλβιν δολοφονήθηκε στην είσοδο της συνοικίας ‘5 Ιουλίου’ στη διάρκεια της βραδινής διαδήλωσης. Απαιτούμε να διεξαχθεί έρευνα και οι ένοχοι να τιμωρηθούν!» τόνισε ο δήμαρχος.

Ο Οκάρις δεν διευκρίνισε τις συνθήκες στις οποίες σκοτώθηκε ο εν λόγω άνδρας: αν διαδήλωνε ή όχι και ποιος έριξε τον πυροβολισμό.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΓιορτάζει η αρχαιότερη (1862) Εκκλησία της Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΗ λίμνη των ανατινάξεων της Εύβοιας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.