Απαντες παρόντες στη συνάντηση με την ΑΕΚ!

0

Εκτός

της παράταξης του ΚΚΕ (Λαϊκή Συσπείρωση), όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ήταν παρόντες, στη προγραμματισμένη συνάντηση-ενημέρωση που έγινε από την ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου, την Δευτέρα (10/04) στο Πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η συνάντηση έγινε για να ενημερωθεί η αντιπολίτευση του Δήμου για τις τελευταίες εξελίξεις του project του γηπέδου, για αυτό και εκπρόσωπος της ΑΕΚ ήταν ο manager του έργου, ο κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Δείτε επίσης: Γιατί ενοχλεί η συνάντηση ΑΕΚ με Αντιπολίτευση;;;

Από την αντιπολίτευση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας το “παρών” έδωσαν:

Οι επικεφαλής,  Λύσανδρος Γεωργαμλής (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ), Γιώργος Αράπογλου (ΝΕΟ), Απόστολος Κόντος (ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ), Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη (π. δήμαρχος Φ.Χ.-ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ), Βάσω Αγαγιώτου (ΜΠΡΟΣΤΑ) και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Νίκος Παπανικολάου, Μιχάλης Κουτσάκης, Κώστας Ντάτσης, Νίκος Σιώρης και ο πρώην δήμαρχος Ν.Φ. κ. Παντελής Γρετζελίας.

Ο κύριος Ανδριόπουλος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι η άδεια για το γήπεδο θα εκδοθεί τον Ιούνιο και θα ακολουθήσουν οι εκσκαφές και ο διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει το έργο. Είπε επίσης, ότι στο νέο γήπεδο δεν θα υπάρχουν εμπορικά καταστήματα και γενικά ότι δεν υπάρχει χώρος για να δημιουργηθούν και μελλοντικά κ.α.

Προηγούμενο άρθροΜουζάλας: Μετεγκατάσταση προσφύγων σε κατοικίες
Επόμενο άρθροΚαταγγελία: Ληγμένο κοτόπουλο έδωσε το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου σε ανάπηρη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.