Νέα Φιλαδέλφεια: Δύσκολη και “επικίνδυνη” εβδομάδα…

0

Τα “δύσκολα” τώρα έρχονται για τη Νέα Φιλαδέλφεια…

Το συλλαλητήριο των φιλάθλων της ΑΕΚ την Κυριακή (12/03) στο Δημαρχείο ήταν οργανωμένο, ειρηνικό και δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως διαπιστώσατε και στο ρεπορτάζ της Fx-news (δείτε ΕΔΩ).

Διαβάζουμε όμως σε οπαδικά ιστολόγια ότι:Ραντεβού για νέα συλλαλητήρια έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτά θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη (14/03) και την ερχόμενη Πέμπτη (16/03) στις 17:00. Στόχος των Ενωσιτών είναι να πιέσουν καταστάσεις ώστε να γίνει το γήπεδο στα ιερά χώματα.

Εδώ και αρκετές μέρες έχει ανακοινωθεί από την “Κατάληψη Στρούγκα” αλλά και από αντιεξουσιαστικά ιστολόγια ότι:  “Την Τρίτη(14/03) όσο και την Πέμπτη (16/03) έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια τόσο στην Πλατεία Εξαρχείων όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια από αναρχικούς, κομμουνιστές, στέκια, καταλήψεις και πολιτικές ομάδες. Αυτή που θα γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16/3 στις 18:00 με συγκέντρωση στο σταθμό ΗΣΑΠ των Άνω Πατησίων μέχρι την κατάληψη Στρούγκα.

Να σημειώσουμε ότι ο “Αυτοδιαχειριζόμενος χώρος κατάληψη Στρούγκα” έχει “καταληφθεί” από οπαδούς της ΑΕΚ, από τις 27 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη το απόγευμα έχει προγραμματιστεί κοινή “εκδήλωση” και των δύο πλευρών στο ίδιο σημείο…


Διαβάστε επίσης:   Η πόλη μας ΔΕΝ αντέχει άλλο «ΠΟΛΕΜΟ» για το Γήπεδο!

 

Προηγούμενο άρθροΕπέμβαση της αστυνομίας και εκκένωση στην κατάληψη “Βίλα Ζωγράφου”
Επόμενο άρθροΆρχισε η “μάχη της Βίλας Ζωγράφου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.