Γήπεδο ΑΕΚ: Βασιλόπουλος & Ανδριόπουλος μαζί στην ΕΡΤ!

0

Με τεράστιο ενδιαφέρον για την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ, αναμένεται την Παρασκευή (24/03) η τηλεοπτική εκπομπή ΕΡΤ Ενημέρωση (10:00-12:00), που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης με τον Χρήστο Παγώνη.

Στην εκπομπή θα υπάρχει θέμα με το γήπεδο της ΑΕΚ και θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ. Άρης Βασιλόπουλος και ο project manager της κατασκευής του γηπέδου, κύριος Δημήτρης Ανδριόπουλος, οι οποίοι… θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι!

Βίντεο: Αυτά είπαν Βασιλόπουλος-Ανδριόπουλος στην ΕΡΤ για το γήπεδο της ΑΕΚ

 


Η προαναγγελία της ζωντανής εκπομπής από το AEK LIVE

Αυτό που δεν μπόρεσε να γίνει όλα αυτά τα χρόνια, γίνεται αύριο… Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος και η πλευρά της ΑΕΚ, μέσω του υπεύθυνου κατασκευής του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλου, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα συνομιλήσουν σε δημόσια θέα για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Με προσωπικές ενέργειες του Νίκου Αγγελίδη επιτεύχθηκε η συμφωνία και έτσι οι δυο πλευρές θα τα πουν φόρα παρτίδα όλα αύριο το πρωί στις 10, ζωντανά στην ΕΡΤ, στην εκπομπή του Νίκου Αγγελίδη και του Χρήστου Παγώνη, «10 στην Ενημέρωση».

Με σκοπό την γεφύρωση του χάσματος, την ηρεμία στην περιοχή και φυσικά την πραγματοποίηση του ονείρου εκατομμμυρίων Ενωσιτών σε όλο τον κόσμο, αύριο δίνεται μια νέα εκκίνηση που αν την εκμεταλλευτούν και οι δυο πλευρές ίσως οδηγήσει σε ιστορικές εξελίξεις…

Υπάρχει η δέσμευση και από τις δυο πλευρές για ήπιους τόνους και εποικοδομητικό διάλογο. Με αυτή τη φιλοσοφία και λογική κλείστηκε άλλωστε και η ζωντανή παρουσία των δυο πλευρών στο Ραδιομέγαρο

Συντονιστείτε αύριο στις 10 το πρωί στην εκπομπή «10 στην Ενημέρωση» στην ΕΡΤ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή και εδώ

Προηγούμενο άρθροΔύο Έλληνες μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης στο Λονδίνο
Επόμενο άρθροΗ ΠΑΕ ΑΕΚ ενίσχυσε το συσσίτιο απόρων της Παναγίτσας Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.