4 κύπελλα φέρνουν τα “κίτρινα σπαθιά” στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0


Το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ

συνεχίζει το ταξίδι του και κάνει το όνειρο πραγματικότητα, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (17-20 χρονών), που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας στις 16 και 17-3-2017. Η ομάδα των Ποτού – Δελενίκα πρώτευσε και στις τέσσερις κατηγορίες της Σπάθης.
Το πρωτάθλημα στα ομαδικά για το 2017 των Νέων Ανδρών κατέκτησαν οι αθλητές Καλομοίρης, Φραγκοζίδης, Κοντοειδής Γιαννακόπουλος. Στα ατομικά πρωταθλητής ο Καλομοίρης. Έχει ήδη προηγηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων στο ΟΑΚΑ για το 2017.
Το πρωτάθλημα στα ομαδικά για το 2017 των Νέων Γυναικών κατέκτησαν οι αθλήτριες Γκουντούρα, Ψωφάκη, Μποϊδάνη, Κωνσταντακοπούλου. Στα ατομικά πρωταθλήτρια η Γκουντούρα μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Επόμενη στάση για τα κίτρινα σπαθιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις αρχές Απριλίου του 2017. Θα αγωνιστούν στην κατηγορία Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών ο Βαγγέλης Καλομοίρης και η Δώρα Γκουντούρα και στην κατηγορία των Εφήβων – Νεανίδων ο Νίκος Φραγκοζίδης, ο Παναγιώτης Κοντοειδής και η Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο
Επόμενο άρθρο25η Μαρτίου Ν.Φ.: Πρόγραμμα παρέλασης – Κάλυψη εκδηλώσεων από FX-news
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.