“Παραπλανητικό”… “Φλόγες στο άλσος Ν.Φ.” & από τοπικό ΜΜΕ, φιλικότατο, Δημοτικού συμβούλου!

0

Εάν η είδηση ήταν έκτακτη, το ρεπορτάζ σε εξέλιξη και οι πληροφορίες συγκεχυμένες, τότε ο τίτλος “Φλόγες στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας… Η στιγμή που οι Ληστές – Απαγωγείς καίνε τα ΙΧ – Όλα τα νεώτερα από το Αστυνομικό δελτίο“, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ως λάθος, λόγω της έκτακτης είδησης…

Την ώρα που η FX έκανε ρεπορτάζ για το περιστατικό, τοπική σελίδα στο Facebook, δημοσίευσε την φωτογραφία που δημοσιεύουμε με το παρακάτω σχόλιο: «Φωτιά τώρα σε δύο αυτοκίνητα στη νέα Φιλαδέλφεια… στο άλσος. «Όλο το άλσος γήπεδο» δεν γράφουν παντού αυτοί που έχουν κουβαληθεί στην πόλη μας;» «Σπεκούλαρε» ο διαχειριστής, μια εγκληματική ενέργεια του κοινού ποινικού δικαίου και στην φωτιά που έβαλαν οι εγκληματίες στα οχήματα και σε χώρο άσχετο με το άλσος, για να «αποδείξει» ή μάλλον παραπλανήσει (;;;) τους ακολούθους της σελίδας και δημότες, ότι οι «κακοί» που θέλουν γήπεδο «καίνε το άλσος»!!!

Όταν όμως, το γεγονός έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαρτίου όπου: “3 άτομα οπλισμένα με καλάσνικοφ, απήγαγαν κάτω από το σπίτι του στον Προμπονά υπάλληλο εταιρείας με έδρα την Γλυφάδα, κατευθύνθηκαν στα γραφεία της εταιρίας, πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό, πήραν ομήρους δύο υπαλλήλους και ένα τζιπ της εταιρίας, και κατευθύνθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πήγαν στην οδό Σεβαστείας στη συνοικία Ειρήνης, έβαλαν φωτιά στα δυο οχήματα (εταιρίας και δικό τους, μάλλον κλεμμένο) και άφησαν ελεύθερους αλλά δεμένους τους τρεις ομήρους…(Δείτε: Νέα Φιλαδέλφεια, Ομηρεία, καλάσνικοφ, εμπρησμός αυτοκινήτων & σπέκουλα!) , η Fx το μετέδωσε πρώτο σε πανελλαδική αποκλειστικότητα, έχουμε από την αρχή τονίσει (όπως και ρεπορτάζ δεκάδων καναλιών) ότι ο εμπρησμός των αυτοκινήτων της εγκληματικής πράξης από τους απαγωγείς, έγινε στην οδό Σεβαστείας στη συνοικία Ειρήνης, σε ένα πράσινο σημείο της περιοχής και ΟΧΙ στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, όπως παραπλανητικά και υπό μορφή “σπέκουλας” δημοσίευσε (για να σπεκουλάρει τους οπαδούς της ΑΕΚ) λίγο μετά το γεγονός, σελίδα στο Facebook (φωτογραφία)… Και όταν μάλιστα, η δημοσιοποίηση του τίτλου “Φλόγες στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας…” γίνετε την Παρασκευή 17 Μαρτίου, τότε ΔΕΝ δικαιολογείτε το ΛΑΘΟΣ.

Και μιλάμε για τοπική ιστοσελίδα ειδήσεων της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας (και όχι του Σουφλίου) και για ένα γεγονός που έγινε στον τομέα δράσης και ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου!

Μάλιστα στον πρόλογο του άρθρου γράφει ή αναπαράγει (για είδηση τοπική, έτσι…) η “ομάδα σύνταξης”: “Λίγα λεπτά μετά την απελευθέρωση του επιχειρηματία και των δύο υπαλλήλων του που είχαν πέσει θύμα ληστείας οι δράστες βάζουν φωτιά και καίνε τα ΙΧ που χρησιμοποίησαν στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας (…)”!!!

Το συγκεκριμένο τοπικό μέσο, το οποίο 3-4 φορές τον χρόνο εκδίδει και εφημερίδα, είναι (τουλάχιστον) φιλικότατο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “νέο” και δημοτικού συμβούλου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, κυρίου Γιώργου Αράπογλου και όπως όλοι γνωρίζουν τον στηρίζει τόσο πολύ πολιτικά… που ο “Ριζοσπάστης” & η “Αυγή” δείχνουν μπροστά του “φιλελεύθερες και αντικειμενικές εφημερίδες”!!! Βέβαια η στήριξη του κάθε μέσου σε οποιονδήποτε επιλέγει, δεν είναι ποινικά κολάσιμο και το έχουμε λίγο πολύ συνηθίσει… στην πόλη μας!

Όμως, ο “παραπλανητικός τίτλος” ότι υπήρξαν “φλόγες“, άρα φωτιά στο πνεύμονα της πόλης μας, δημιουργεί αναστάτωση, παραπλανεί τον αναγνώστη, φοβίζει…

Είναι σαν αυτό που τον τελευταίο καιρό ακούγεται για την μόδα των “Fake news” (ψευδών ειδήσεων) μέσω των “μαϊμού” παραπλανητικών τίτλων, που μόνο στόχο έχουν -από αυτούς που το κάνουν- να αυξήσουν την επισκεψιμότητα (κλικς) των σελίδων τους στο ίντερνετ! Φαίνεται ότι κάποιοι… μάλλον… έχουν ΑΜΕΣΗ ανάγκη την αύξηση της επισκεψιμότητάς τους!

Προηγούμενο άρθροΣτη Φυλακή ο Σώρρας
Επόμενο άρθροΕξελίξεις για Γήπεδο ΑΕΚ; Ο Τσίπρας τα “δίνει όλα” σε Βασιλόπουλο; Θα τα “πάρει” η Δύναμη Πολιτών;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.