Νέο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 14 θέματα

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 15 Μαρτίου 2017, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση επιστροφής ποσών, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων, και διάθεση σχετικών πιστώσεων.
  2. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για την προμήθεια ειδών για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
  3. Πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) περιόδου 2017-2018.
  4. Έγκριση 1ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2017 (επανεισαγωγή).
  5. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2017, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
  6. Καθορισμός α) των  τελών χρήσεων πεζοδρομίων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2017 και β)  των κατηγοριών των ευπαθών ομάδων και των σχετικών δικαιολογητικών που θα πρέπει να προσκομίσουν ώστε να δικαιούνται έκπτωση στα ανωτέρω τέλη, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
  7. Καθορισμός  ημερομηνιών διεξαγωγής – διάρκειας εορτασμού της Πρωτομαγιάς 2017 και συγκρότηση επιτροπής για τον έλεγχο και την εποπτεία των οικονομικών θεμάτων και τη διοργάνωση των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς 2017.
  8. Έγκριση 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού ΠΠΙΕΔ οικ. έτους 2017, βάσει της αριθ. 8/2017 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
  9. Έγκριση επικαιροποίησης τροποποίησης συστατικής πράξης ΠΠΙΕΔ, βάσει της αριθ. 9/2017 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
  10. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ. του Π.Π.Ι.Ε.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 229 του Δ.& Κ. Κώδικα.
  11. Ορισμός νέων μελών του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, βάσει των διατάξεων του Ν. 3013/2002.
  12. Ορισμός Αντιδημάρχου με τον αναπληρωτή του ως Προέδρου της Επιτροπής κοπής δένδρων επί κοινοχρήστων χώρων του Δήμου.
  13. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή δυο αιθουσών πολλαπλών χρήσεων (δημοτικών γυμναστηρίων) στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Ν. Αττικής».
  14. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Ανέγερση 2ου Παραρτήματος Κέντρου Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος».
Προηγούμενο άρθροΟ “Νεανίας 50+” θα δημοσιεύσει την επίσημη δημοσκόπησή του;;;
Επόμενο άρθροΑνώνυμο τηλεφώνημα οδηγεί στον φονιά της Κηφισιάς;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.